Nekadašnja misica Jelena Bin Drai danas živi san mnogih žena. Uživa u bogatstvu pored čoveka kog voli i kom je rodila četvoro dece, a može da se pohvali da su i nakon 14 godina braka njihove emocije jake kao i prvog dana, ako ne i jače.

Međutim, zanimljivo je iako Jeleni koja je svojevremeno bila Miss Jugoslavije mnoge žene zavide na izgledu, kada je upoznala šeika Saida Bin Drai, on i nije bio preterano oduševljen njenom pojavom.

Jelena Jakovljević proslavila se kao Miss Jugoslavije.
ALEXANDER JOE / AFP / Profimedia 

Naime, ona je godinu dana nakon što je proglašena za Miss otpočela svoju karijeru u Milanu, a potom 2001. godine otišla u Dubai i postala jedna od najtraženijih manekenki u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Preko zajedničkih prijatelj a upoznala je Saida, ali on nije obraćao preteranu pažnju na nju.

- Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, delovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju "rasne" žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo - ispričala je Jelena svojevremeno domaćim medijima. 

Jelena Bin Drai kaže da ju je Saidova porodica od samog početka dobro prihvatila.
printscreen/instagram 

U vreme dok su se Jelena i Sadid zabavljali, u intervjuu datom tokom jednog od njenih dolazaka u Beograd, ispričala je:

- Said je iz mešovitog braka. Onog dana kad je njegov otac oženio Engleskinju, prekršio je pravila, ali to je mnogo godina kasnije znatno pojednostavilo našu situciju. Njegova porodica me je odlično prihvatila. Prema meni se ophode kao da sam jedna od njih, ne praveći razliku između moje i njegove vere. Iako kod Arapa nije uobičajeno da mladić i devojka žive zajedno, Said i ja nismo oklevali da to učinimo. Zajednički život smo započeli posle samo dve nedelje zabavljanja.

Instagram Jelena Bin Drai

Kako je jednom prilikom izjavila, u njenom velelepnom porodičnom domu koji izlazi na obalu, slave se svi praznici.

- Uvek svečano, kao i slava i Božić ili bilo koji islamski praznik. U našoj kući se sve slavi i poštuje po običajima koji nalažu. Farbaju se jaja, sprema se domaća srpska hrana, deca se kucaju jajima. Celu tradiciju iz Srbije smo preneli ovde - izjavila je svojevremeno Jelena.

JELENA BIN DRAI U DUBAIJU LUDUJE UZ SRPSKE HITOVE Amtv

Inače, tokom svih ovih godina, manekenka se suočavala i sa brojnim glasinama od kojih su neke da zapravo živi u haremu sa Saidovim drugim ženama, a ona je na sve to veoma šaljivo odgovorila.

- Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla - rekla je nekadašnja mis, sada uspešna poduzetnica.

Jelenu Bin Drai optuživali su da živi u Saidovom haremu.
pritnscreen/instagram 

- Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vreme ove pandemije ne moram tpeti i gledati svaki dan- rekla je Jelena kroz smeh.

Inače, ona se nedavno vratila za Srbiju kako bi ovde proslavila rođendan, a iako se i ona i njen suprug takoreći "valjaju" u milijardama, proslava je bila skromna i u krugu najbližih prijatelja i porodice.

Jelena Bin Drai skromno je proslavila svoj rođendan.
pritnscreen/instagram 


Bogatstvo njenog muža procenjuje se na dve milijarde dolara, a kuća u Dubaiju u kojoj stanuju malo je reći da je luksuzna. Njihov životni prostor obiluje modernim i raskošnim nameštajem u kom preovlađuje bela boja, a nekadašnja misica često pokazuje i kako joj izgleda dvorište, u kome voli da se opušta.

Porodica ima ogromnu nekretninu na samoj plaži, a u sopstvenom dvorištu imaju i bazen, dok je čitavo imanje ispunjeno cvećem i zelenilom, te joj mnogi posebno zavide na pogledu, a kako izgleda njen dom u Dubaiju, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Jelena Bin Drai kuća

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!