Marija Kilibarda juče je u svojoj emisiji ugostila hrvatsku spisateljicu Vedranu Rudan, a njeno gostovanje izazvalo je burne reakcije. Naime, knjiga Vedrane Rudan bavi se temom koja je, čini se, bila bolna za voditeljku, zbog čega je Marija izrazila svoje negodovanje.

- Šta vas je slomilo? - upitala je Vedrana Mariju.

- Pa na primer zato što kada žena u 41. godini baš želi da ima dete, a nema ga i onda se sve vreme u knjizi pominje "ma šta će ti deca" - odgovorila je Kilibarda.

- Ali vi imate 42 godine. Ja vas držim stvarno budalom svetskom nakon ove rečenice. Šta će vama deca? - upitala ju je Vedrana.

- Pa nekako sam ostvarena u svakom drugom smislu, a od svoje 25. godine imam fizičku potrebu da budem trudna - rekla je Marija.

- Pa šta, od 25. do dana današnjeg niste mogli da nađete nekog pastuha da vas oplodi? Imaš sebe, imaš ljubavnika, imaš verovatno lošeg šefa ili šeficu, šta će ti još i dete. Vaša bejbisiterka će verovatno više koštati - odgovorila je Vedrana, a Marija se na njene reči samo nelagodno nasmejala.

- Zato rintamo - dodala je voditeljka.

- Ako ćete rintati da biste platitli bejbisiterku onda ste stvarno blesavi - rekla je Vedrana na kraju.

gostovanje vedrane rudan izazvalo je negativne komentare
prva tv screenshot 

Zbog ove situacije u emisiji nastala je pometnja na društvenoj mreži Tviter. Naime, mnogi su osuli paljbu po Vedrani zbog komentara na račun Marije Kilibarda.

"Pa je*ote ko ovako priča? Bukvalno uvrede. A čemu? Ne znam kontekst ali ovako se ne razgovara ni u jednoj normaloj situaciji", "Meni još gore od ovog što je rekla je to što implicira da bi Marijino dete, ako ga rodi, svakako odgajala bebisiterka. Bar sam tako shvatila iako ni ona sama ne zna šta govori, samo joj je bitno da bezobrazlukom izazove pažnju", "Rudanka je zrela za jedno fino kancelovanje. Daleko joj lepa kuća", "Vedrana Rudan nije surovo iskrena, ona je otrovna i zla. I uredno i dalje gadi ljudima život svojim pričama, koje možda postoje ali su daleko od većine ljudi, koliko god ona pokušavala da ih proturi optužujući za kukavičluk sve one koji ne misle kao ona", samo su neki od negativnih komentara koje je izazvala Vedrana Rudan. Ipak, ima i onih koji su drugačije razumeli Vedranu Rudan i njenu poruku.

"Odlična je Vedrana samo je treba razumeti. Sve vreme govori i piše da ne moraš imati decu da bi bila ostvarena žena. Ima žena koje ne mogu da se ostvare kao majke i ne treba da budu nesrećne zbog toga. Vedrana to govori na svoj način koji ne razume svako što se vidi iz komentara", "Bukvalno je poenta to da je dovoljna sama sebi i da žena ne mora nužno imati dijete, kako bi ispunila kriterijume sredine. O ironiji da ne govorim...", "Je'l moguće da niko nije ukapirao ironičnu poruku Vedrane Rudan koja nikad nema dlake na jeziku čak ni prema predsedniku države? Vedrana je ostvarena žena i ima dvoje dece i ne mrzi ona nikoga samo je na jedan inteligentan način rekla: "Šta si čekala da padne plafon?"", "Žena je u dva minuta dijaloga objasnila sav besmisao "modernog" načina života", samo su neki od komentara.

marija kilibarda
Youtube 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!