Lisa Mari Prisli, ćerka legendarnog kralja roka Elvisa Prislijaprogovorila je o samoubistvu svog sina, Bendžamina Kia. Naime, Bendžamin je počinio samoubistvo u julu 2020. na rođendandanskoj proslavi svoje devojke Dijane Pinto, što je pevačicu i glumicu potpunosti slomilo.

Prema navodima stranih medija susedi Elvisovih potomaka, čuli su u ranim jutarnjim časovima, 12. jula, ženu kako vrišti, a za koju se veruje da je Pinto: "Nemoj to da uradiš!"

- Ova grozna tuga koja je uništila i razbila moje srce i moju dušu u potpunosti me je progutala, napisala je na svom Instagram profilu.

Lisa se oglasila na društvenim mrežama kako bi promovisala biografski film "Elvis", koji prati život i karijeru njenog oca, a takođe je razgovarala o svom preminulom sinu.

Kako govori, od tada se trudila da se usredotoči se na svoje troje dece, ističući da ništa drugo više ne dobija njeno vreme i pažnju.

Pevačica i glumica je napisala opširnu poruku o nadolazećem filmu pohvalivši redatelja Baza Luhrmena i glavnog glumca Autina Batlera koji je "odlično odglumio srce i dušu" njenog oca.

- Slama mi se srce što moj sin nije ovde da ovo vidi, jako bi mu se svidelo, napisala je između ostaloga na svom Instagram profilu.

Lisa Mari Prisli sa pokojnim sinom
Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia 

Lisa Mari Prisli pored preminuloga sina ima ćerku Rajli (32) s bivšim suprugom Dennijem Kiohagom, dve bliznakinje, Harper i Finli (12) s Majklom Lokvudom od kojega se takođe rastala.

Mnoge novinske kuće objavile su da si je 27-ogodišnji Bendžamin oduzeo sebi život u julu 2020. upucavši se pištoljem.

Policija iz Los Anđelesa je u julu pre dve godine otkrila je da je obdukcija pokazala da je Bendžamin otvorio usta i povukao obarač, dakle da je pucao sebi u glavu, a ne u grudi, kako je prvobitno zavedeno u papirima.

Lisa Meri Prisli retko se pojavljuje u javnosti od kako je je preminuo sin
Marksman / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

PR pevačice i glumice saopštio je javnosti da je Lisa Mari Prisli potpuno slomljena srca, ali pokušava da ostane snažna za svoje preostale troje dece, dodavši da je obožavala Bendžamina koji je bio ljubav njenog  života. Bendžamin na neki način hteo da podseti na svog dedu, posebno kad se ima u vidu da je Lisa Meri, njegova majka, oduvek isticala sličnost njih dvojice, i to ne samo fizičku.

Inače, Lisa se retko pojavljuje u medijima, a poseldnji put paparaci su uspeli da je snime krajem novembra u Kaliforniji u Kalabasasu prilikom odlaska na psihičku terapiju.

LP / Coleman-Rayner / Profimedia, Shutterstock Ćerka slavnog prevača o nesreći


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!