Ana Đurić Konstrakta nastupila je 24. po redu na 66. pesmi Evrovizije, a svojim nastupom u finalnoj večeri oduševila je Evropu.

Spektakl je usledio kada je Ana izašla na scenu i zapevala "Biti zdrava, biti zdrava". Cela arena tapšala je sa njom i pevala pomenute stihove.

Publici će se večeras predstaviti 25 država, po 10 iz oba polufinala i 5 koje svake godine direktno idu u finale jer izdvajaju najviše sredstava za "Evroviziju".

Propozicije su takve da 50 odsto glasova dolazi od stručnog žirija, iz svake države ponaosob, dok 50 odsto čine glasovi publike.

Iz Srbije se glasa slanjem SMS poruke na broj 1557 s rednim brojem zemlje koja je vaš favorit.

Ana Đurić Konstrakta uspela je da se upiše istoriju Evrovizije kao prva takmičarka koja je pevala na latinskom jeziku, a sat vremena pre finala naša predstavnica osvojila je nagradu.

Naime, večeras dodeljene nagrade "Marsel Bezenkon", a Konstrakta je dobila nagradu za najorginalniji umetnički nastup.

Konstraktu su podržale i mnoge slavne ličnosti, a među njima i Končita koja je 2014. godine odnela pobedu na Evroviziji.

Youtube, Yotuube Ana Đurić nastupila je 24. po redu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!