Penzionisana skijašica Lindzi Von i dan-danas važi za jednu od najastraktivnijih sportistkinja. Iako se ne pojavljuje često u javnosti, svaki put kada paparaci uspeju da je uslikaju svojim izdanjem ostavlja bez daha.

U poslednje vreme, Lindzi koja je bila prepozatljiva po svedenim i elegantnim autfitima, sada ne izlazi iz izazovnih kombinacija koje u prvi plan ističu njeno zategnuto telo i vitke noge.

Tako je bilo i ovog puta kada je krenula na romantičnu večeru sa svojim novim dečkom, mogulom i glumcem Dijegom Osorijem.

Lindzi Von i Dijego Osorio uhvaćeni su prilikom romantične večere.
SBCH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Slavni Španac bio je u sportskom izdanju dok je Lindzi ostavila sve bez daha u minijaturnom šortsu, raskopčanoj crvenoj svilenoj košulji ispod koje je virao čipkani brus i vrtoglavim potpeticama.

Sportistkinja nije skidala osmeh sa lica, a nova ljubav joj očigledno izuzetno prija. Zapravo, prema pisanju stranih medija, njihova veza započela je kao prolazni flert krajem 2021. godine, a potom se razvila u nešto ozbiljnije.

Lindzi Von ne izlazi iz provokativnih izdanja.
NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Španski investitor, glumac i vlasnik jednog brenda tekile nije ostao imun na čari 37-godišnje skijaške Šeron Stoun, kako su je nekad zvali, i čini se da njihova romansa može prerasti i u nešto daleko ozbiljnije.

Lindzi Von ne izlazi iz kratkih suknjica i haljina.
GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Lindzi je 2020. raskinula dugogodišnju veridbu sa NHL igračem PK Subanom.

"Tokom poslednje tri godine, PK Suban i ja smo imali prelepe zajedničke trenutke. On je predivan i nežan muškarac kog poštujem celim svojim bićem. Ipak, nakon dugog razmišljanja, odlučili smo da se naši putevi raziđu. Uvek ćemo biti prijatleji i molimo medije da poštuju našu privatnost neko vreme", poručila je tada skijašica u "penziji".

Pre njega bila je u vezi s brojnim profesionalnim sportistima. Od 2007. do 2013. bila je u braku sa skijašem Tomasom Vonom, a 2012. je upoznala Tajgera Vudsa, igrača golfa s kojim se viđala sve do 2015.

Von je bila u vezi i sa pomoćnim trenerom NHL lige Kenanom Smitom punih godinu dana, a raskid su objavili u decembru 2017. godine.

Sada je sreću našla sa Dijegom, a očevici tvrde da se par sve vreme držao za ruke, te da nisu mogli da prestanu da razmenjuju nežnosti u restoranu. bilo kako bilo, lepo je videti slavnu skijašicu ponovo srećnu, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram/lindseyvonn Lindzi Von i dan-danas izgleda poput boginje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!