Nekada jedna od najboljih sportiskinja sveta, već neko vreme je u "penziji", ali slobodne dane provodi aktivno. Bilo da vredno trenira u teretani, ili je na planinarenju sa prijateljima, "skijaška Šeron Stoun", Lindzi Von, trudi se da zadrži što bolju formu, a nove slike pokazuju da je liniju dovela do savršenstva. 

Skijašica je trenutno na odmoru u Meksiku, gde dane ne provodi toliko uz marijače i koktele, koliko na plaži, surfujući

Lindzi je na plaži snimljena sama, a koliko je poznato, u njenom ljubavnom životu trenutno se ne događa ništa novo otkako je krajem prošle godine raskinula veridbu sa hokejašem P. K. Subanom. Pre njega bila je u braku s kolegom skijašem Tomasom Vonom, od kog se razvela nakon četiri godine braka i zadržala njegovo prezime, a imala je i romansu sa slavnim igračem golfa Tajgerom Vudsom.

Nedavno su je paparaci uslikali ispred jednog poznatog rastorana u Santa Moniki, a skijašica je tom prilikom bila u muškom društvu, zbog čega su svi pretpostavljali da je nova romansa na pomolu, ali kako stvari stoje, u pitanju je bila samo prijateljska večera. 

lindzi von
GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Lepa Lindzi očigledno ne žuri da nađe novu ljubav, već uživa u životu i gleda da iskoristi svaki dan najbolje moguće. 

lindzi von
printscreen/instagram 

Redovno trenira i trudi se da je što više na otvorenom, te ne čudi što je i dalje u vrhunskoj formi, ali dok zvezde uglavnom napadaju jer previše koriste aplikacije za ulepšavanje, Lindzi je takoreći bila na stubu srama iz potpuno drugog razloga. 

Naime, njoj je, verovali ili ne, zamerano što takav tip programa uopšte ne koristi, već kači fotografije bez Fotošopa

"Možete me osuđivati ako želite, ali jako mnogo sam trenirala u teretani i brinula se o sebi, pa ću objaviti nekoliko fotki u bikiniju jer sam ponosna na sebe", napisala je uz fotografije u žutom minijaturnom bikiniju s tangicama koje je objavila na Instagramu.

Lindzi je zapravo još u oktobru prošle godine na svom Instagramu prozvala sve koji su je posramljivali zbog izgleda njenog tela, a tada je priznala i koliko su je ružni komentari povredili.

"Nedavno sam objavila puno fotki u kupaćim kostimima, što je daleko strašnije nego što se čini. Čak i kao sportiskinja ne mogu se obraniti od okrutnih komentara i medijskih natpisa o svom telu i priznajem da me to često boli. Ja sam normalna osoba i ponekad, kad se pogrbim, stomak mi nije ravan, na zadnjici imam celulit i ne popunjavam baš najbolje gornji deo svog kupaćeg kostima", objasnila je.

Još neke fotografije slavne skijašice pogledajte u galeriji ispod: 

printscreen/instagram/lindseyvonn Lindzi Von i dan-danas izgleda poput boginje.