Dženifer Koneli (51) nedavno pojavila se na crvenom tepihu u prisustvu supruga, glumca Pola Betanija (50) i sina Kaja Dugana (24).

Glumica je sina Kaja dobila u vezi sa fotografom Dejvidom Duganom, a samo dve godine kasnije upoznala se svog sadašnjeg supruga na snimanju filma "A Beautiful Mind".

Dženifer Koneli na premijeri filma sa sinom
Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia 

Dženifer je blistala u zlatnoj haljini koju potpisuje modna Louis Vuitton na premijeri "Top gan Maverik", nastavku kultnog filma iz 1986. čija se premijera čekala dve godine zbog pandemije korona virusa.

Dženifer u kultnom ostvarenju tumaći lik Peni Bendžamin - samohranu majku i vlasnicu bara, koja je u vezi sa Pitom Maverikom Mičelom kojeg glumi Tom Kruz.

Mnogi su se iznenadili kada su je na crvenom tepihu videli sa sinom koji je izrastao u pravog mladića, te su tako na prvi pogled stekli utisak da je Dženifer Koneli na premijeru filma došla u pratnji prijatelja, a ne sina.

Inače, Koneli je od 2003. u braku sa Polom Betanijem sa kojim ima ćerku Agnes (10) i sina Stelana Betanija (18).

Iako se Pol seća privlačnosti koju je osetio prema Dženifer prve sekunde kada ju je video, za nju je to iskustvo bilo nešto drugačije.

- Sećam se da sam ga upoznala na prvom čitanju scenarija, ispričala je jednom Dženifer.

- Pomislila sam da je jako dobar glumac, dodala je. Pol se jednom prilikom prisetio svojih misli kada ju je upoznao.

- Nikada nisam bio u blizini takve lepote. Sećam se da sam pomislio da sa njom svi non stop flertuju.

Džemnifer Koneli sa suprugom Polom Betanijem ima dvoje dece
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!