Nekadašnji nastupi eskapiste Džonatana Gudvina nisu bili za one slabog želuca. Konstantno je pomerao granice i svaki put učinio naizled nemoguće - bilo da je da pobegne iz staklenog kaveza koji se puni peskom, dok je okovan lancima ili da se preveze od tačke A do tačke B tako što se zubima drži za kanap u plamenu...

Međutim, opasni izazovi doveli su ga u situaciju da je umalo izgubio život. Te 2021. svet je u trenutku prestao da diše kada se saznalo da je došlo do nesreće na probi pred emitovanje "Talenta". Svi su znali da je u pitanju Gudvin.

Mađioničar i iluzionista trebalo je da pobegne iz "ludačke košulje" dok je visio naopačke, a leve i desne strane su bili automobili koji bi se, za tačno određeno vreme, otkačili s kuka o koje su bili okačeni i potom udarili u njega, a video stravične nesreće koji ga je ostavio u kolicima, pogledajte na kraju teksta.

Gudvin nije uspeo da se oslobodi na vreme, sigurnosne kuke su se otpustile, automobili udarili u njega, nakon čega je pao s velike visine na binu.

Uspeo je da preživi, pa se čak i oglašavao iz bolnice, međutim, njegova devojka u jednoj emisiji je otkrila da je Gudvin tokom hitne operacije "zamalo umro na stolu".

"Polomljena su mu bila ramena, ključne kosti, slomio je obe noge i izgubio bubreg", rekla je.

Sada se slavni mađioničar oglasio na mrežama i otkrio užasne vesti - velike su šanse da će do kraja života ostati u invlidskim kolicima.

"Pre 6 meseci sam otišao da uvežbam nešto i ostavio ovog malog, čupavog majmunčeta da me čeka. Nije video tatu do pre nekoliko nedelja, a kada ga je konačno ugledao, video je da tata ima nove, kul, točkove. Mnogo toga se promenilo u poslednjih 6 meseci, ali ljubav je ostala i jako sam voljen. Jedva čekam novo poglavlje u mom životu i šansu da nekome budem uzor", napisao je, a poruke podrške odmah su se zaređale.

Gudvin neće odustati od toga da ponovo stane na svoje noge, iako su, po mišljenju doktora, za to male šanse,a neke od njegovih dosadanjih najboljih nastupa pogledajte u videu na kraju teksta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!