Fabricio Korona (48), bivši muž Nine Morić (45), koji iz zdravstvenih razloga odslužuje kaznu u kućnom pritvoru, u petak veče pojavio se pred vratima manekenkinog stana u Milanu i optužio je za nestanak novca, pišu italijanski mediji.

Milanski karabinjer morali su da reaguju kako bi rešili svađu bivših supružnika, prenosi "Corriere della Sera".

Naime, Fabricio je u petak uveče došao do stana Nine Morić i optužio za nestanak novca. Korona koji iz zdravstvenih razloga odslužuje kaznu u kućnom pritvoru je prijavljen jer je prekršio uredbu o pritvoru.

Nina je pozvala karabinjere tvrdeći da ju je bivši suprug fizički napao, a isto je učinio i Fabricio koji se žalio da je pokraden.

"Vrati mi lovu" vikao je Fabricio, prenose italijanski mediji.

Milanski karabinjeri shvatili su da nije bilo fizičkog napada na Ninu, koja je odbacila optužbe za krađu. Posle nekoliko minuta smirile su se strasti, a i Korona, koji je inače turbulentan pred policijom, ovoga je puta ostao miran i sarađivao je. Objasnili su mu da može da podnese prijavu zbog navodne krađe.

Ninu Morić bivši suprug je optužio da ga je opljačkala
Instagram 

Podsetimo, Nina i Fabricio bili su u braku od 2001. do 2014. godine i dobili su sina Karlosa (9).

Nina je jedno vreme bila dobrim odnosima sa bivšim suprugom Fabriciom, uprkos brojnim burnim, javnim svađama, ali izgleda da se to sada promenilo. Njen sin Karlos prošle godine javno je optužio oca da ga tuče i rekao da voli svoju majku najviše na svetu, ali je pre toga u više navrata javno bacao drvlje i kamenje i na Ninu.

Nina i Fabricio bili su u braku 13 godina
Montingelli Massimiliano/ Trovati Stefano / SGP / Profimedia 

Inače, manekenka i Fabricio su proveli u braku 13 godina, a nakon razvoda 2014. Karlos je pripao ocu. Par je dugo vodio borbu za starateljstvo nad sinom, koje je Nini izrazito mučno palo, toliko da je u jednom momentu pokušala da se ubije progutavši veliku količinu tableta.

Ona je pre četiri godine otvorila dušu medijima, ističući da sina sme da viđa samo u kontrolisanim uslovima, iako je njegov otac tada bio u zatvoru i o njemu brine baka. 

Nina se često nalazi na meti kritika zbog plastičnih operacija kojima se podvrgla. Ona sama nikada nije krila da se podvrgla plastičnim operacijama, te je istakla da je za to kriv njen bivši suprug Fabricio Korone, zahvaljujući kome je i dobila italijansko državljanstvo.

Nina tvrdi da joj je Korona nabio komplekse te da se zbog njega inakazila operacijama
Grifoni/ Guindani Stefano / SGP / Profimedia 

- Fabricio mi je nabio brojne komplekse zbog fizičkog izgleda, zato sam se toliko puta podvrgla operacijama - rekla je Nina. Ipak, Zagrepčanka sada tvrdi da je sa njima davno prestala i da su filteri na Instagramu krivi što izgleda neprepoznatljivo.

Instagram, Oliver Palombi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Sve promene hrvatske manekenke


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!