Američka glumica Džesika Alba juče je proslavila 41. rođendan. Od malena se borila s ozbiljnim bolestima, a u Australiji je čak bila i oteta. Mnogi su je proglasili 'najseksi glumicom', ali uprkos tome odbijala je da se skine do gole kože zarad uloge. 

Uz podršku prijatelja, Albga se prijavila na glumačko takmičenje na Beverli Hilsu kada je imala 11 godina. Pobedila je i tada je počela da pohađa časove glume.

Osim siromaštva, detinjstvo su joj obeležile mnoge bolesti. Džesika je zahvalna za svoje zdravlje nakon što se kao dete borila s hroničnim bolestima, a do svoje 11. godine imala je pet operacija.

Naime, mnogi nisu znali da se Džesika borila s nizom ozbiljnih bolesti, uključujući kolaps pluća, infekciju bubrega, puknuće slepog creva, cistu krajnika i česte borbe s upalom pluća. U intervjuu s Lerijem Kingom, našalila se da su njene dečje bolesti bile deo njene inspiracije da postane glumica jer je imala puno vremena da živi u svojoj mašti i ramišlja o tome kako je biti neko drugi.

Džesika Alba proslavila je 41 rođendan
Shutterstock 

Nastavila je da se bori sa zdravstvenim problemima kroz svoje tinejdžerske godine. Borila se s opsesivno kompulzivnim poremećajem, anoreksijom, ADHD-om i astmom s kojom još uvek živi. Takođe je otvoreno pričala o maltretiranju u srednjoj školi.

Dok je snimala film 'Flipper' u Australiji, glumica je primila niz pretećih poziva. Na kraju je oteta sa seta. Kasnije istog dana pronađena je fizički nepovređena u gepeku automobila. Alba nakon toga nikad nije otvoreno raspravljala o otmici.

Mnogi ne znaju da se ALba borila s nizom zdravstvenih problema
Shutterstock 

Uprkos činjenici da se pojavila na više lista 'Najlepših ljudi' i 'Najseksi glumica', Alba je stavila klauzulu o golotinji u svojim ugovorima, šaleći se da ne želi da baka i deka vide njene grudi. U filmu 'Machete' iz 2010. pojavljuje se gola, ali to je 'varka' jer je odeća digitalno uklonjena s njenog tela.

Godine 2006. pojavila se na naslovnici časopisa Playboy bez pristanka. Časopis je naveo da je bila na vrhu njihove liste 'najseksi glumice', ali ih je ona zbog toga tužila. Na kraju je odustala od tužbe nakon što joj se osnivač i vlasnik Playboya Hju Hefner lično izvinio i novac velikodušno donirao u dobrotvorne svrhe po njenom izboru.

Supruga, glumca Keša Vorena, upoznala je na snimanju filma 'Fantastic Four' iz 2005. Par se zabavljao četiri godine, a u braku su od 2008. Zajedno imaju troje dece, dve ćerke i sina.

Shutterstock, BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia Slavna glumica napunila 41 godinu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!