Ako su i za jednu glumicu govorili da je naslednica legendarne lepotice Grejs Keli, to je onda Rozamund Pajk kojoj je svetsku slavu doneo film "Gone girl".

Nežna plavuša koja je na prvu osvojila gledaoce širom sveta spada u najlepše u Holivudu, međutim, nestvarna lepota donela joj je sve samo ne sreću u ljubavi, barem do sad.

Zapravo, mnogi su je zvali "najvećim baksuzom među slavnim ženama" zbog svega što je doživela. Danas je sreću našla kraj bivšeg heroinskog zavisnika i biznismena Robija Anjaka. On je stariji od nje 18 godina, iza sebe ima dva braka i četvoro dece. Međutim, pre nego što se skrasila kraj kontraverznog Anjaka, iza sebe je imala 2 javna debakla zbog kojih je neko vreme bila glavna tema na mrežama.

Rozamund Pajk pojavila se kao specijalna gošća Diorove izložbe.
IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Njena prva i kako je tada pričala, najveća ljubav, bio je Sajmon Vuds. Upoznali su se na Oksfordu dok su oboje studirali englesku književnost. Nema ko nije zavideo Sajmonu koji je "šetao" najlepšu devojku na koledžu.

Rozamund Pajk zovu novom Grejs Keli.
Shutterstock 

Ludo su se voleli i bili nerazdvojni dve godine, međutim, onda je Sajmon počeo da preisputuje svoju seksualnost. Rozamund za to nije znala, a onda, umesto pitanja: "Da li želiš da se udaš za mene", Vuds joj je rekao bolnu istinu.

U to vreme, glumica je dobila ulogu u Džejms Bondu sa Pirsom Brosnanom "Die Another Day", a Sajmon je nedugo potom otpočeo život sa muškarcem sa kojim je nakon samo 9 meseci i uradio ono o čemu je njegova bivša devojka maštala - venčali su se.

Ovo saznanje glumica je teško podnela, međutim, nakon javne bruke, konačno joj je "sinulo sunce", odnosno, tako je barem mislila. Upoznala je režisera Džoa Rajta u kog se ludo zaljubila. Priče o njihovoj romansi bile su gotovo filmske - bili su ludi jedno za drugim, kupili su kuću u istočnom Londonu, a 2008. su objavili veridbu. Međutim, usledio je raskid zbog najbizarnije stvari koja se ikad nekome dogodila.

Rozamund je poslala budućim zvanicama pozivnice za venčanje, a Džo je poludeo. Problem je bio što je to uradila bez njegovog znanja. Zbog ovoga režiser je ostavio glumicu, a drugi javni blam mesecima se prepričavao.

Rozamund Pajk ostavio je verenik zbog pozivnica za venčanje.
Shutterstock 

Da sve bude još gore, njena majka je morala da piše svim ljudima koji su dobili pozivnice i objasni im da je venčanje otkazano. Džo je počeo da posećuje striptiz klubove i uživa u društvu prostitutki, sve dok se dve godine od raskida veridbe nije oženio.

Pošto je izgubila dvojicu muškaraca za koje je mislila da će joj postati saputnici, nije ni čudo što je Rozamund izjavila: "Pokušaš da uradiš pravu, konvencionalnu stvar i ne ide, onda si opet slobodna".

A onda, kada je potpuno digla ruke, upoznala je Anjaka. Njeni prijatelji bili su u ogromnom strahu da će ponovo uslediti emotivni užas, pogotovo jer je biznismen poznat kao ženskaroš, "začarani krug" je prekinut, a iako niko nije mogao ni da nasluti da će njihova ljubav potrajati, desilo se čudo.

Robijeva prošlost nije smetala Rozamund koja ga je opisivala kao "najinteresantniju osobu koju je upoznala".

"Imam vrlo pametnog partnera koji ima vrlo pronicljiv um i jako je dobro načitan, artikulisan i pomaže mi u stvaranju likova koje glumim. To je stvar koju svakodnevno cenim i ceniću. Neko ko je dovoljno samouveren i siguran da se nosi s ovom ludošću", izjavila je jednom prilikom.

Rozamund Pajk uživala je u vožnji gondolama sa svojim partnerom.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Rozamund i Robi svoju romansu kriju od očiju javnosti od samog početka, i zapravo se na prste obe ruke mogu nabrojati paparaco fotke za svih ovih 8 godina koliko su zajedno. Dobili su i dvoje dece, a glumica o svom partneru retko govori čak i u intervjuima. Zato je bilo pravo osveženje videti ih u Veneciji gde je bila jedna od gošći Diorove 59. međunarodne izložbe umetnosti. Vozili su se u gondolama i sve vreme razmenjivali nežnosti ne obraćajući pažnju na paparace i znatiželjne poglede.

U ovom slučaju, biće da važi pravilo "treća sreća", te lepa Rozamund konačno može da se pohvali da je konačno skinula titulu "najbaksuznije", a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnstscreen/instagram Rozamund Pajk zovu novom Grejs Keli, a život su joj obeležili brojni ljubavni brodolomi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!