Holivudska glumica Tilda Svinton uživa ovih dana u Veneciji gde je doputovala sa svojim 17 godina mlađim dečkom Sandrom Kopom, a njihov dolazak paparacima ne mogao da promakne.

61-godišnja Tilda i 44-godišnji Sandro snimljeni su u jednom od popularnih restorana u vreme ručka, a kamere su zabeležile njegove zaljubljene poglede.

Par se upoznao 2004. godine na snimanju filma "Hronike iz Narnije: Lav, veštica i ormar" i ubrzo su započeli vezu, iako je ona tada živela sa 21 godinu starijim nevenčanim mužem, škotskim slikarom i dramskim piscem Džonom Birneom.

tilda u veneciji sa partnerom
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naime, prema pisanju stranih medija, glumica je tada rekla nevenčanom suprugu da se zaljubila, ali on je odlučio da ostane da živi u zajedničkom domu kako bi zajedno odgajali njihove blizance, ćerku Honor i sina Gzavijera, koji su tada imali 16 godina.

tilda je svog partnera sandra upoznala 2004. godine
Jackson Lee / Splash / Profimedia 

Nekoliko godina kasnije kada su im deca porasla i krenula majčinim stopama, Džon se odselio od Tilde. Glumica je kasnije komentarisala kako njen život s bivšim i sadašnjim ljubavnikom nije nimalo bio čudan.

Ističe i da je još uvek u prijateljskim odnosima s Birneom, s kojim je bila u vezi od 1989., kao i da on redovno posećuje njihov dom.

"Sve je to prilično dosadno. Otac moje dece i ja smo vrlo dobri prijatelji, a ja sam sada u srećnoj vezi s drugim. I svi smo prijatelji. Život ne mora biti komplikovan. Moraš imati saosećanja i ne kriviti sebe kada se stvari zakomplikuju", izjavila je Tilda jednom prilikom.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!