Da slava za neke zvezde može biti pogubna - nije tajna. Glumica Lindzi Lohan prešla je ogroman put od holivudske slatkice i miljenice, do posrnule zvezde. 1998. godine pojavila se u kultnoj porodičnoj komediji 'Zamka za roditelje' i preko noći postala planetarno popularna.

Uz basnoslovnu zaradu stigla je i slava s kojom glumica nije znala da se nosi.

Šest godina kasnije pojavila se u filmu 'Mean Girls', a potom je pokušala da postane i pevačica. Svaki njen poslovni poduhvat je propao  -od njene modne marke do lanca restorana u Grčkoj, a paparaci su je sve češće snimali izobličenu, u alkoholnom stanju i drogiranu.

Takođe, podvrgla se i estetskim zahvatima, a sudeći po komentarima, postala je opsednuta botoksom koji joj je uništio lice. Danas ova 35-godišnjakinja uživa u nešto mirnijem životu i retko se pojavljuje u medijima.

Lindzi Lohan poznata je burnoj prošlosti
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Lude žurke sa Paris Hilton, loš odnos sa majkom i nasilne ljubavne veze obeležile su njen buran život. Lindzi su u javnosti obeležile krađe za koje je optužena. Naime, pre nekoliko godina, prijateljica ju je optužila da joj je u klubu ukrala krznenu jaknu u vrednosti od 12.000 dolara. Par godina kasnije, Lindzi je od jednog prijatelja ukrala sat Rolex vredan 35.000 dolara.

Ipak, to nije bilo sve. Lindzi je u zlatari pokušala da ukrade ogrlicu vrednu više od 2.000 dolara, a potom se branila rečenicom da je samo "htela da je pozajmi".

Glumica se borila sa zavisnošću od alkohola i droga
PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Ipak, čini se da su loši dani iza nje. Glumica danas izgleda znanto bolje, a nedavno se i verila za svog partnera Bajdera Šemsa, sa kojim je već dve godine u emotivnoj vezi.

Danas je loš period iza Lindzi
Instagram 

- Njihova veza je jaka i traje otprilike dve godine. On je pravi za nju i nije u industriji zabave. Menadžer je za fondove imućnih ljudi - otkrio je izvor za The Sun.

Glumica se u fabruaru verila za svog partnera Bajdera s kojim je dve godine
Instagram 

Lindzi je obelodanila vezu sa Bajderom u februaru 2020. kada je podelila fotografiju na kojoj pozira sa biznismenom, njenom sestrom Alijanom, bubnjarom Krisom "Vudi" Vudom i rokerom Denom Smitom.

Inače, o Lohanovoj vezi sa Bajderom ne zna se mnogo, kao ni o njemu samom. Američki mediji prenose da se par upoznao u Dubaiju gde je Lindzi i živela neko vreme.

- / Backgrid USA / Profimedia, EBELE/ FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia Slavna glumica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!