Novi spot pop pevačice naišao je na bezbroj komplimenata, a sve zahvaljujući jedinstvenim vajbom kojim pesma "Divlja" odiše. U ovom spotu Saru Jo možemo videti kako visi na lancima, zatim kako izvodi zahtevne pokrete na "krvavom podu", a sve to u kostimima od lateksa u sado-mazo stilu.

Kombinaciju zavodljivosti i umetnosti u korak su pratili atraktivni kostimi iza čijeg rada stoji dizajnerka Tijana Pavlov koja tvrdi da Sara Jo nije ispoštovala dogovor.

Dizajnerka isprozivala Saru Jo za kostime.
Instagram 

"Za snimanje spota 'Divlja' Sare Jo, koju lično ne poznajem, ustupili smo oko 15 različitih proizvoda Metatron brenda, harnesa i ostalih ručno rađenih aksesoara od kože koji čine dominantni stilski element kostima kroz ceo njen video spot", napisala je Tijana i dodala:

Sara Jo nije ispoštovala dogovor za kostime dizajnerke Tijane Pavlov.
Instagram 

"Do dana današnjeg, potpisani su svi osim Metatrona. Uz insistiranje mnogih zajedničkih prijatelja da se naglasi da to bude učinjeno, kojima sam zahvalna na ponuđenoj pomoći, mi smo odlučno zamolili svakog od njih da to ne učine.", rekla je Tijana.

Sara Jo u spotu za pesmu Divlja.
Youtube 

Nadovezala se dizajnerka na prethodno i prozvala pevačicu Saru Jo za neprofesionalnost.

"Dakle, ostaje nejasno, koju mentalnu širinu treba da dosegnem da bih pojmila razlog iz kog bismo mi kojima je Metatron čisto posao ustupili tek onako kostim za komercijalni angažman estradne ličnosti Sare Jo, ako ne iz obostrane koristi... Evo, ne znam. Potpis i/ili tag je pre svega lepo vaspitanje, pa onda profesionalnost u našem poslu", poručila je dizajnerka.

Sara Jo još uvek nije komentarisala tvrdnje dizajnerke, a da li će to učiniti ostaje nam da vidimo.

Sara Jo igra u krvi u spotu za pesmu Divlja.
Youtube Sara Jo - Divlja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!