Američki glumac Ralf Maćio proslavio se ulogom Danijela LeRusa u popularnoj filmskoj franšizi "The Karate Kid", a gotovo 40 godina kasnije oduševio je mladim izgledom na dodeli nagrada Nickelodeon Kids' Choice Awards u Santa Monici.

Ralf, koji danas ima 60 godina, u vreme kada je dobio glavnu ulogu koja ga je proslavila imao je 22, a dolazak na dodelu iskoristio je i za odavanje počasti trilogiji koja je oblikovala njegovu karijeru, i to noseći majicu s likom Mr. Miyagija iliti njegovim mentorom karatea.

Glumac je pred fotografima pozirao dobro raspoložen, dok su se svi okupljeni čudili njegovoj mladolikosti i licu s tek pokojom borom.

ralfa je proslavila uloga u filmu karate kid
Youtube 

Tajnu svoje mladolikosti Ralf je otkrio u jednom intervjuu za časopis People, a tvrdi da je za sve zaslužna genetika jer i njegovi roditelji izgledaju mlado za svoje godine.

ralf na dodeli nagrada
MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia 

Glumac je 33 godine u srećnom braku sa svojom srednjoškolskom ljubavi, medicinskom sestrom Filis Fiero, s kojom ima dvoje dece, 29-godišnju Džuli i 26-godišnjeg Danijela, koji je ime dobio po ulozi koja je proslavila njegovog oca.

Osim u dva nastavka filma "Karate Kid", Ralf se istakao i ulogama u filmovima "Moj rođak Vinny" i "Autsajderi", kao i u seriji "Cobra Kai".

ralf je 3 decenije u srećnom braku
Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!