Glumica Keli Mekgilis proslavila se 1986. kada je u hit-filmu "Top Gun" odigrala ulogu instruktorke Čarli, fatalne plavuše koja je postala san muškaraca širom sveta.

Talasi u kosi, lepo lice i vitko telo lansirali su Keli u zvezdanu orbitu, a nakon tog velikog uspeha koji je podelila s Tomom Kruzom posvetila se manjim ulogama, radu u pozorištu i svojoj pordici.

80-ih je bila seks-simbol, a nekada velika zvezda danas je neprepoznatljiva. Pre 36 godine bila je Čarli, a danas je 64-godišnjakinja koju nikada ne biste povezali s crvenim tepisima.

Keli danas izgleda znanto drugačije
Blake A. / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U javnosti se ritko pojavljuje, a i kada to učini, mnogi je jedva prepoznaju jer se jako promenila. Godine su učinile te tako Keli danas ne brine o kilogramima, a skratila je i nekada prepoznatljivu kovrdžavu plavu kosu.

Nekada uspešna glumica godinama je pokušavala da se vrati na velike ekrane, ali joj, kako je rekla, uloge niko nije nudio jer se opustila i odbijala da se podvrgne estetskoj hirurgiji.

Keli se proslavila filmom Top Gan
Youtube 

"Stara sam i debela i izgledam u skladu sa svojim godinama, a to nije ono što se danas očekuje u šoubiznis svetu", rekla je za američke medije.

Keli godinama ne glumi
Christopher Oquendo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Keli se udavala dva puta, ima dvoje dece, a 2010. godine svetu je otkrila da je lezbijka. Keli je u vezi sa Melani Lis, a pre nekoliko godina, ova glumica je 2016. godine doživela napad u svom domu, nakon čega je dobila dozvolu za nošenje pištolja.

Keli je jednom prilikom otkrila da je 80-ih godina bila silovana, kao i da je uzimala nedozvoljene supstance.

Shutterstock, Youtube Kako danas izgleda zvezda Top Gana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!