Juče je u Los Anđelesu održana dododela iHeartRadio muzičkih nagrada, a poglede prisutnih na crvenom tepihu privukla je Karmen Elektra. 49-godišnja Karmen koja je bila seks simbol 90-ih retko pojavljuje u javnosti, te je njeno prirustvo mnoge iznenadilo.

Karmen Elektra se na crvenom tepihu pojavila u potpuno providnoj haljini od crnog tila koja je bila prekrivena cirkonima, ispod koje nije nosila ništa osim tanga gaćica u boji kože. Na račun izgleda, Karmen je dobila niz komplimenata.

"Prelepa", "Savršena", "Sijaš", "Kakva haljina", samo su neki od komentara koje su joj fanovi uputili na Instagramu.

Karmen Elektra proslavila se 90-ih godina ulogom u seriji "Čuvari plaži". Žene su joj zavidele, muškarci obožavali, a slavna glumica je, slobodno možemo reći, bila oličenje seksepila i lepote tog vremena. 

Mnogi su govorili da ovu damu nije krasio preterani glumački talenat, već da je zahvaljujući lepoti i oblinama dobijala uloge. Njenu karijeru obeležili su skandali, ali i afere sa mnogobrojnim poznatim muškarcima, a to sve opisala je u svojoj biografiji.

Iako je nekad suvereno vladala svetskim šou biznisom, danas nije toliko uspešna. Međutim, dobar izgled, iako se bliži šestoj deceniji života, ne može joj se osporiti.

Karmen Elektra proslavila se 90-ih godina serijom Čuvari plaže
Shutterstock 

Karmen je inače pre nekoliko godina izdala priručnik "How to be sexy" kako bi pomogla ženama da zavole sebe i svoje telo.

"Svako ima nešto na sebi što ne voli, čak i modeli, filmske i rok zvezde. Sagradite samopouzdanje radeći na sebi i osećajte se dobro zbog toga. Želela sam da ohrabrim žene", rekla je ona tada. Karmen je našla još jedan način da podstakne dame da budu seksepilnije - lansirala je kolekciju donjeg veša koju je kreirala tako da svaka žena pronađe nešto što baš njoj odgovara.

Karmen Elektra na pragu 6. decenije izgleda neverovatno
PictureGroup / ddp USA / Profimedia 

"Mislim da svaka žena ima delove tela zbog kojih ima samopouzdanja, ali i druge delove zbog kojih se ne oseća tako prijatno. Morate da poznajete svoje telo i da znate kako želite da izgledate. Napravite to pokušavajući sve. Ja volim korsete, osim ako sam oko kuće, tada želim nešto udobno i mekano. No, važno je da nosite ono u čemu se osećate najbolje", objasnila je Karmen.

I dok je nekada žarila svetskom scenom, Karmen danas zarađuje tako što zabavlja goste na prestižnim žurkama.

Strani mediji su pisali da je uloge dobijal zbog izgleda
Shutterstock 

Buran ljubavni život

Ova glumica u svojoj emotivnoj biografiji ima poduži spisak slavnih ljubavnika, a svakako najpoznatiji je košarkaš Denis Rodman. Na krilima strasti ovaj par je razmenio zavete 1998. u kapelici u Las Vegasu, ali su poništenje braka tražili posle samo devet dana. Rodman je istakao da nije bio priseban kada je oženio Karmen.

Elektra je nakon njega bila u braku sa gitaristom Dejvom Navarom, a njihova romansa potrajala je tri godine.

Posle toga verila se za muzičara Roba Patersona, ali do braka nije došlo zbog njegove preljube. Nakon tog ljubavnog brodoloma, Karmen je pala u naručje Sajmonu Kauelu, sa kojim je raskinula 2013. godine.

Od tada o njenom ljubavnom statusu se ne zna puno, a više fotografija da dodele nagrada o kojima priča svet, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia, PictureGroup / ddp USA / Profimedia Lepa glumica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!