Od momenta kada se pojavila na javnoj sceni Lizo je bila neko ko je zračio samopouzdanjem. Ponosna na to što je plus size, redovno je birala provokativna izdanja i pokazivala kožu, čak i kada su je nazvali lošim i nezdravim primerom.

Ipak, pevačica nije marila za kritike i negativne komentare, već je priču i dalje obrtala na svoju vodenicu, a zbog otvorenih stavova i humora veoma brzo je stekla ogromnu popularnosti na mrežama, a pogotovo TikToku.

Setimo se samo situacije od pre nekoliko meseci kada se u javnosti proneo trač da je skokom sa bine, odnosno takozvanim "surfovanjem" ubila fana. I dok bi se neko drugi na njenom mestu sakrio u mišju rupu i plakao nad sudbinom, Lizo je snimila TikTok video i bukvalno "umirala" od smeha.

Lizo se ponosi svojim izgledom.
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Nisam baš toliko debela", rekla je širokog osmeha na licu i osvojila još simpatija. Međutim, nakon toga, ipak se bacila na dijetu i trening, te je čak i rekla da planira da se potpuno skine i pozira za "Playboy".

Odnedavno je pokrenula i svoju liniju odeće "Yitty", ali dočekale su je kritike jer su mnogi povezali modele sa Skimsom, odnosno optužili je da kopira Kim Kardašijan.

Njena kolekcija bazira se na topićima, vešu, bodijima i steznicima, a pokrila je veličine od XS do 6X, na čemu su joj mnog aplaudirali. Doduše, da određenim modelima treba "dorađivanja" pokazalo se i kada je u crvenom bodiju snimala sebe dok skače, a potom umalo pokazala previše.

Lizzo je šokirala izdanjem na aerodromu.
printscreen/instagram 

Sada je ponovo priredila šok za fanove kada se pojavila u veoma neobičnom izdanju na aerodromu. Naime, ona je izašla iz limuzine, a na sebi je imala samo veš koji je bio u formi podvezica. Nosila je tange i visoke potpetice, i zavodljivo pokazivala obline pre nego što je ušla u privatni avion. S obzirom da je video opisala sa "Pesma leta", pretpostavka je i da će ovo biti deo njenog novog singla, ali priče nisu potvrđene.

Lizzo je pokazala golu zadnjicu u trikou iz njene kolekcije.
printscreen/instagram 

Bilo kako bilo, od trenutka kada je video objavljen dobila je ogromnu količinu podrške, ali i kritika.

"Kakva energija", "Kraljica", "To se zove samopouzdanje", "Konačno i za nas punije nešto koje želimo da budemo seksi", "Savršeno"... deo je komplimenata koji su se mogli pročitati.

Sa druge strane su oni koji nisu imali toliko lepe reči za njeno izdanje:

"Ako je ovo reklama, okej, ali ako ovako putuješ, onda stvarno nema smisla", "Degutantno", "Promovišeš debljinu i nezdrav stil života", "Zašto moram da gledam nečiji celulit, dosta mi je mog", "Devojko, navuci odeću preko, obvo niko ne želi da vidi", "Da li bist hodale ovako ispred svojih prijatelja i porodice, bespotrebno", "Šta se dešava sa svetom, čemu ovo", "Preterivanje", "Žene su upravo izgubile poštovanje, ako će ovakve da hodaju ulicom", "Najbolje da si se skinula"... neke su od reakcija.

Lizo se, kao ni do sada nije oglašavala po pitanju reakcija, a još fotografija nejnog izdanja pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Lizzo u nepristojnom izdanju na aerodromu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!