Ako je iko bio potpuno opušten i samouveren bez obzira na kilograme, to je bila popularna pevačica Lizo, koja iako je imala 140 kilograma nije prezala od uskih kombinezona, providnih haljina i oskudnih kupaćih kostima.

Osećala se dobro u svom telu i nije se osvrtala na mišljenje drugih.

Međutim, pre nekoliko meseci počele su da kolaju jezive priče za koje se znalo da su izmišljene, ali su i pored svega toga počele da štete njenom imidžu. Primera radi, pronela se glasina da je ubila fana tokom "stage-diving-a". Pevačica se na sve to nasmejala i prokomentarisala na svom Tiktoku situaciju uz reči "da nije baš toliko debela", međutim, sada se čini da ukoro niko više neće moći išta da joj kaže po pitanju kilaže.

Lizo je pokazala svoju novu figuru, i pohvalila se da je skinula preko 20 kilograma.

Iako su je Amerikanci obožavali zbog njene curvy figure, a svaka fotka na kojoj je pokazala više "kože" imala je na stotine hiljada lajkova i komentara, sama pevačica nedavno je izjavila da nije baš zadovoljna svojim izgledom.

"Mislim da sam samo lenja, pa zbog toga kažem da imam pozitivan pogled na svoje telo. Volela bih da imam normalnu građu tela. Želim da svoje telo dovedem u normalu," rekla je ona.

Lizo je za sada smršala preko 20 kilograma, a planira još.
printscreen/instagram 

Lizo je u svom maniru rekla kako je spremna da krči put "devojkama sa debelim leđima i stomacima koji vise":

"Dugujem ljudima zbog kojih sam ovo započela da se ne zaustavim ovde. Moramo opet da učinimo nešto neprijatno, kako bismo nastavili da menjamo svet. Promena je uvek neprijatna, zar ne?", rekla je, a njena objava ponovo je imala veliki broj komentara podrške.

Naravno, bilo je i onih kojima se ideja da Lizo bude mršavija nimalo ne dopada.

"Lizo je Lizo. Krupna, velika žena. Čemu potreba da budeš Adel", "Svi se oni bore da se prihvati plus size, a onda smršaju", "Lizo, razočarala si me, a mislila sam da si jedina koja je stvarno na strani nas krupnijih"... samo je delić onogha što se moglo pročitati na mrežama.

Ipak, pevačica se povodom negativnih kritika nije oglašavala, iako je sada već sigurno da je krenula putem gorepomenute Adel i Rebel Vilson, a u poslednje vreme paparaci su je često uhvatili tokom treninga sa privatnim trenerom.

Lizo se u poslednje vreme može videti sa ličnim trenerom.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kako je Lizo izgledala ranije, pogledajte u galeriji ispod, i procenite, da li vam je lepša sa manje kilograma ili onako kao na početku karijere

printscreen/instagram, - / Shutterstock Editorial / Profimedia Pogledajte u galeriji kako je Lizo izgledala nekad, a kako izgleda danas.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!