Ćerka naše proslavljene glumice, Mina Sovtić važi za jednu od najlepših dama na domaćoj javnoj sceni. Međutim, uprkos interesovanju brojnih obožavalaca, o njenom životu ne zna se mnogo, pogotovo kada je reč o ljubavi, te ne čudi što je sve zatekla vest da se mlada umetnica udala u tajnosti.

Mnogi nisu ni znali da je u vezi, a kako su izvori otkrili za "Novu", mlada glumica rekla je sudbonosno "da" izabraniku Luki Nikoliću.

Par je sklopio građanski brak u opštini Stari grad, a kako su izvori rekli, Mina je želela da sve bude tajna, kao što je i do sada uspešno krila svoju ljubavnu romansu.

Inače, Mina je retko pričala o privatnim detaljima,iako je svojevremeno isticala da je "srećno slobodna", a potom otkrila da joj momci slabo prilaze, kao i da retko dobija komplimente.

Mina Sovtić, ćerka Anice Dobre kaže da joj muškarci retko prilaze.
ATA Images 

- Meni generalno niko ne daje komplimente na konto lepote. Nikakvu posebnu pažnju nemam od istog ili suprotnog pola. Valjda je to zato što moja generacija nije toliko fokusirana na fizičke atribute. Važnije mi je kada mi recimo kažu da dobro kuvam - kroz smeh je kazala glumica, a zatim dodala:

- Mislim da morate da pitate muškarce da li su i zašto nisu odvažni da mi priđu. Pravo da vam kažem ja nešto ni ne izlazim, asocijalna sam i nedostupna osoba - rekla je.

Mina Sovtić udala se u tajnosti.
ATA Images 

Podsetimo, Mina koja je rođena 1995. godine je srpska televizijska, filmska, pozorišna i glasovna glumica. Studira glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi Dragana Petrovića Peleta.

Mina Sovtić ćerka je poznate glumice Anice Dobre.
ATA Images 

Igra u Zvezdara teatru. Bavi se i sinhronizacijom animiranih i igranih filmova na srpski jezik. Ćerka je poznate glumice Anice Dobre i Miodraga Sovtića, predsednika FK Dorćol, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Pogledajte u galeriji kako izgleda ćerka Anice Dobre, Mina Sovtić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!