Brak glumačkog para Tamare Dragičević i Petra Benčine važi za jedan od najskladnijih na domaćoj sceni.

Svoju ljubav ljubomorno čuvaju od očiju medija, a i dan-danas vole se kao i prvog dana.

Ipak, kao i u svakom braku, i u ovoms u postojale određene nesuglasice i trzavice o kojima je glumica sada prvi put progovorila.

Kako je ispričala u emisiji "Balkanskom ulicom", prvi problemi nastali su po rođenju dece.

Tamara Dragičević kaže da su prvi problemi nastali po rođenju dece.
pritnscreen/instagram 

- Mislim da žene koliko god pričale sa drugaricama, mamama i sestrama koje su dobile decu pre njih, ne mogu da zamisle neravnopravnost između partnera u ustajanju noću. Tada se kod nas žena javi potreba za zvocanjem. Ti bi da ćutiš, da ne prebacuješ, ali gledaš tu nejednakost i malo si ljut zbog toga, malo ti je žao sebe. (smeh) Jedna moja drugarica svojevremeno je rekla: "Ja ne znam kako mi sve njih ne ostavimo, kako im pređemo preko svega" - ispričala je Tamara.

Tamara Dragičević kaže da nije želela da se u braku sa Petrom Benčinom oseća kao žrtva.
ATA Images 

- Baš zbog tih stvari posle dva meseca vratila sam se da igram predstave. Mogla sam, a želela sam, sve samo kako bih sama sa sobom ponovo bila ispunjena i zadovoljna. Da se ne bih osetila kao žrtva... jao sve je na meni, jadna ja. Ni za koga to ne bi bilo dobro, ne bih bila dobra ni deci, ni Petru i tu onda ima kriza. Ispunjavalo me je da izađem iz kuće, a znala sam da idem da igram predstavu. To je nešto što moram, nisam otišla da pijem piće. U suprotnom bi tu postojao osećaj krivice - zaključila je ona.

Inače, Tamara i Petar znaju se još sa studija, a kako je ispričala jednom prilikom, svideo joj se tek kada je shvatila da se ona njemu dopada.

Tamara Dragičević i Petar Benčina znaju se još od studija.
pritnscreen/instagram 

- Petar mi nije bio simpatija, dok nisam shvatila da sam ja njemu simpatija. Bilo ga je odjednom „mnogo". Mi sa klase smo išli negde i onda je stalno sa nama on išao. Sedeo je pored mene, a kada sam osvestila da mu sviđam, shvatila sam da nije ni on loš (smeh). Desila nam se jedna zanimljiva situacija nakon jednog kastinga. Završili smo kasting i krenuli smo ka kućama zajedno, bilo je leto i 40 stepeni- prisećala se ona.

Tamara Dragičević ispričala je jednom prilikom da nije ni znala da se dopada Petru Benčini.
Instagram 

- Šetali smo, pa smo seli na piće, a ja sve vreme razmišljam zašto šetamo toliko. Zaista nije bilo nikakvo muvanje. Kod Brankovog mosta smo se rastali i već mi je bilo neprijatno što sam toliko šetala. Samo sam se mami poverila, a nisam ni znala da mi se sviđa. Ja sam se tad njemu svidela- objasnila je Tamara.

Podsetimo, Tamara i Petar su 2016. godine "stali na ludi kamen". Prema glumičinoj želji, venčanje je bilo organizovano na Adi Bojani, uz prisustvo porodice, najbližih prijatelja, kao i muzike, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram, printscreen/instagram Tamara Dragičević i Petar Benčina važe za jedan od najskladnijih brakova na javnoj sceni.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!