Pevačica Teodora Džehverović spada u najpopularnije u regionu, te ne čudi što njeni obožavatelji žele da saznaju sve o njenom životu. Međutim, iako se na mrežama često čini da je i van kamera otvorena i pristupačna, zapravo je situacija neretko potpuno obrnuta, što je i sama pevačica nekoliko puta dokazala svojim ponašanjem.

Čak su i njene komšije imale o njoj podeljeno mišljenje, a dok su je jedni hvalili, drugi nisu štedeli kritike.

- Viđam je često, uvek je ufurana. Umislila je da je velika zvezda. Ne ume ni da se javi, da kaže dobar dan. Samo projuri. Uvek nosi naočare za sunce, a nekada i duksericu sa kapuljačom. Jeste lepa, ali baš preteruje. Pa ni Ceca i Brena se ne ponašaju tako. Popularnost može da dođe i ode, ali ovo je previše - rekla je za Blic jedna komšinica iz zgrade gde živi mlada pevačica.

Teodora Džehverović našla se na udaru kritika.
printscreen/instagram 

- Ona slatka devojčica što je bila u rijalitiju? Fina je. Majka joj je opasna. Gledam je kada dođe kod Zadrugara pa maše rukama i priča ne može da stane. Ova mala za razliku od nje je smirenija. Viđam je sa nekim visokim dečkom. Kasnije mi reče unuka da joj je to momak, neki košarkaš. Lepi su bogami. Nije ni ona mutava, našla tog košarkša. Ona bogata, on bogat. Neka ih mladi su - kaže stariji gospodin.

screenshoot/instagram Teodora Džehverović i Nino Čelebić već neko vreme uživaju u skladnoj vezi.

Iz kozmetičkog salona su imali da kažu samo lepe reči za Teodoru.

- Dolazi, ali ne toliko često. Uvek je raspložena, nasmejana. Baš je lepa. Njoj nije ni potrebna šminka. Prirodno izgleda. Nije napadna, a zna i da se našali. često dok joj sređujemo nokte zapeva, da nam vreme brzo prođe. Slatka je. A nije ni loš njen dečko. Baš su lep par - kažu iz salona.

Teodora Džehverović navodno nije toliko dobra komšinica.
printscreen/instagram 

I jedna starija gospođa iz kraja imala je šta da kaže na račun Teodore.

- Često dolazi ovaj njen kod nje. I to uglavnom uveče, a i rekla bih da je mala Džehva prava spavalica. Nekada ne izađe iz stana i po ceo dan, a dostava samo dolazi. Zvone često i na pogrešan interfon i onda kažu stigla je dostava za Teodoru. Bože koliko to dete jede! Da mi toliko jedemo ne bi mogli da prođemo kroz vrata, a ona kao čačkalica. Nasmejana je. Baš sam je videla pre dva dana u nekom apa-drapa izdanju. Široka trenerka, naočarae za sunce i imala je kačket. Da nema onu napadnu boju kose, ne bih je ni prepoznala. Vreda je, dosta zarađuje. Koristi svaku priliku dok je mlada. I treba. Bolje da zarađuje, nego da se smuca po kraju i da menja momke. Ovako je pristojno dete. Mada, sigurno od majke ne sme ništa da uradi. Rekla bih da je Goca bič božji i da mora da je sluša - rekla je na kraju jedna od komšinica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!