Dobro je poznato da je stav prema prostitutkama u društvu dvosmislen. Te tako dok ih neki gledaju dobronamerno, drugi ih tretiraju sa prezirom, nazivajući ih "damama sumnjivog morala".

Iako mnogi misle da nije pametno "nemoralno ponašanje" praviti društveno prihvatljivim, Tamara Dragičević sagledala je ispod površine jedne žene koja zbog svog zanimanja nailazi na preke poglede u društvu.

Tamara Dragičević trenutno igra Gospavu u novoj predstavi "Čudo u Šarganu", ženu koja se bavi "najstarijim zanatom".

Zvezda filma "Toma" poručuje da ljude ne deli po tome ko su i šta su, kao i da joj je najvažnije ko je kakav čovek.

- Moja junakinja u predstavi je profesionalna ku*va i toga se ne stidi, ali kao čovek nimalo nije prostitutka. Poštena je, dostojanstvena i hrabra. Privatno bih mogla da se družim i upoznam takvu osobu. Za neko ozbiljno druženje moralo bi više stvari da se poklopi da bi to funkcionisalo. Niko od nas nema mnogo bliskih prijatelja, što ne znači da ne možemo da volimo različite ljude. Uvek sam mogla sa svakim da pričam i da mi bude lepo - priča Tamara Dragičević za "Informer" i dodaje da ljudima ne treba suditi na osnovu njihovog zanimanja:

Zvezda filma "Toma" poručuje da ljude ne deli po tome ko su i šta su, kao i da joj je najvažnije ko je kakav čovek.
Kurir/ Nemanja Nikolić 

- Moj prvi monolog u predstavi počinje rečima: "Podnela sam sezonce i terence, vojnike, srčane i plućne bolesnike..."Gospava se hvali time ko je sve prošao kroz njenu spavaću sobu. Na kraju priče shvatimo da je njen posao jedno, a da je ona duboko u sebi potpuno drugačija. Ona nam šalje jasnu poruku da smo svi isti, kojeg god da smo političkog, verskog ili nacionalnog opredeljenja.

Tamara Dragičević otvoreno o svom liku prostitutke.
ATA Images 

I pored toga što je zanimanje njene junjakinje veoma pipavo, glumica kaže da joj nimalo nije bilo teško da se spremi za ovu ulogu.

- Naprotiv, ovo je značajan projekat za mene. Bilo mi je sjajno da se pripremam i vežbam za ulogu Gospave. Posebno sam srećna što prvi put sarađujem sa rediteljem Jagošem Markovićem.

U predstavi igra zajedno sa rođenim bratom

tamara Dragičević u predstavi igra zajedno sa rođenim bratom Miodragom.
pritnscreen/youtube 

Tamara Dragičević u predstavi "Čudo u Šarganu" ponovo glumi sa svojim rođenim bratom Miodragom. Njima je ovo treća zajednička predstava. Prvi put su zajedno stali na 'daske koje život znače' 2017. godine u komadu "Osećaj brade", a posle toga i 2021. godine u predstavi "Pet života pretužnog Milutina".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!