Svet je i dalje podeljen kada je u pitanju incident na dodeli Oskara, kada je nakon neslane šale Vil Smit ošamario jednog od voditelja, komičara Krisa Roka. Jedno je sigurno - svi su saglasni da nasilje nije rešenje u ovakvim situacijama, kao i ismevanju nečijeg zdravstvenog problema.

I dok na mrežama bukti rat između onih koji Vila Smita nazivaju negativcem i onih koji ga smatraju "vitezom u sjajnom oklopu", a Akademija razmatra da li će mu ipak oduzeti Oskara ili ne, onaj koji je profitirao u celoj priči je nesumnjivo Kris Rok.

Karte za njegov šou su planule gotovo preko noći, te je sasvim izvesno da će masno zaraditi od čitavog skandala, a sada su ga paparici prvi put uslikali od dodele nagrada.

Kris Rok je profitirao nakon skandala na dodeli.
Robyn Beck / AFP / Profimedia 

S obzirom da ga je ispred pozorišta čekalo oko 300 fanova, od kojih su neki platili čak hiljadu dolara nakon incidenta da bi videli njegov nastup, rok je odmah na početku rekao da se neće šaliti na konto onoga što se desilo na dodeli Oskara.

- Nemam gomilu s**nja za reći o tome, pa ako ste došli zbog toga... - rekao je Rok sa suzama u očima i nakratko stao.

- Napisao sam celi nastup pre prošlog vikenda. Još procesuiram šta se dogodilo pa ću u nekom trenutku pričati o tom s**nju. Biće smešno, ali sada ću ispričati neke viceve - dodao je.

U drugom delu nastupa se osvrnuo na incident i rekao da nije razgovarao sa Smitom otkad ga je ošamario na dodeli Oskara.

- Nisam pričao ni sa kim bez obzira šta ste čuli - naglasio je Kris.

Kasnije je tokom nastupa prokomentarisao svoj život uopšteno i rekao da mu ide dobro osim nekih čudnih stvari koje aludiraju na incident koji je nasmejao publiku. Neki od fanova su čak nosili i majice koje ismevaju Vila, pa je uz fotografiju glumca pisalo:

- Kada je vaša veza otvorena za sve osim za šale - aludirajući na njegov otvoreni brak.

Mnogi fanovi nosili su majice na kojima ismevaju Vila Smita.
Joseph Prezioso / AFP / Profimedia 

Rok je izgledao mnogo bolje kada je završio sa nastupom i kada je snimljen u automobilu nego kada je tek došao u kombiju sa obezbeđenjem.

Kris Rok je izgledao mnogo bolje kada je završio sa nastupom i kada je snimljen u automobilu nego kada je tek došao u kombiju sa obezbeđenjem.
Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, oglasila se Akademija i otkrila da je Vil odbio da napusti dodelu Oskara nakon što je ošamario Roka.

Oglasila se Akademija i otkrila da je Vil odbio da napusti dodelu Oskara nakon što je ošamario Roka
Robyn Beck / AFP / Profimedia 

- Od gospodina Smita je zatraženo da napusti ceremoniju i on je to odbio, ali smo svesni da je trebalo drugačije da rešimo situaciju - preneo je BBC.

Predviđeno je da se članovi Akademije sastanu 18. aprila i odluče o kazni za glumca, a on bi mogao biti suspendovan ili potpuno isključen, te ostaje da vidimo kakav će epilog imati cela situacija, a ukoliko ste propustili kako je izgledao incident na dodeli, pogledajte video na kraju teksta.

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!