"BOLJE DA BUDEM SAMA NEGO U VEZI KOJA ME NE ISPUNJAVA" Kalina Kovačević prvi put o razvodu od drugog supruga

Kalina Kovačević po prvi put je za domaće medije progovorila o razvodu od drugog supruga

Kalina Kovačević
ATA Images 

Srpska glumica Kalina Kovačević rastala se od drugog supruga, naučnika Vladimira Rekovića, sa kojim je pre tri godine dobila ćerku Aniku. Kalina je po prvi put za medije progovorila o krahu romanse s Vladimirom.

- S bivšim partnerom sam se razišla jer sam shvatila da je bolje da budem sama nego u vezi koja me ne ispunjava. Međutim, od Ijubavi ne odustajem. Desiće mi se nova, sigurna sam, jer kakav je to život bez ljubavi? Ako je nešto okončano, ne mora da znači da je bilo neuspešno. To ne znači da sad nisam srećna i ispunjena. I te kako jesam - rekla je glumica za magazin "Gloria".

Kalina je dodala da smatra da žena i u zajednici sa partnerom treba da ostane nezavisna.

- Mnoge žene su ubeđene da će dolaskom partnera uspeti da reše sve životne probleme, ili se, ukoliko ga nemaju, smatraju usamljenim i tužnim. Ali to ne treba da bude tako. Jer ako imate kvalitetan i ispunjen život, prijatelje i posao koji volite, hobije koji vas čine srećnim, nije vam nužno potrebna i ljubav partnera.

Najvažnije je da imate slobodu da budete samostalni u svakom smislu. To podrazumeva finansijsku nezavisnost, kao i slobodu govora, da niko nikog ne ograničava, jer nažalost živimo u takvom vremenu gde su mnoge slobode uskraćene, iako se predstavlja kao da nisu - istakla je Kalina.

Kalina je pre vanbračne zajednice sa Vladimirom Rekovićem Kalina je bila u braku sa Radetom Ćaldovićem sa kojim ima ćerku Mionu.

Reč je o jednom od najuspešnijih domaćih naučnika, koji je zaposlen na švajcarskom Institutu CERN, a mediji su pre nekoliko godina pisali da živi i radi na relaciji Švajcarska-Srbija.

Vladimir je rođen u Priboju, ali je živeo i u Užicu, kao i na više mesta u Sjedinjenim Američkim Državama, dok je doktorirao na Univerzitertu u Novom Meksiku. Oblast njegovog interesovanja je fizika visokih energija, a veoma je istaknut stručnjak na ovom polju.

kalina se rastala od vladimira
Instagram 

Par je pre dve godine dobio ćerku Aniku, koja je rođena prevremeno, kao i Miona, Kalinina ćerka iz prvog braka.

- S obzirom na to da sam osoba koja se bavi sportom, ne pijem, ne pušim, veoma je teško reći da je postojao neki uzrok... Baš vodim računa o sebi i svom telu, ali nekako sa porođajima nemam sreće. Ali i dalje imam osmeh na licu. Ne dam se- istakla je jednom prilikom Kalina.

Kao i glumica, i njen bivši izabranik ima jedno dete iz prethodnog braka, a kao i Kalina, ni on se u javnosti ne pojavljuje kada za to nema preke potrebe i govori kroz svoj posao

kalina je s vladimirom dobila ćerku,a pre njega bila je takođe u braku iz kog ima jedno dete
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši