Lepa Ruskinja Viki Odincova (28) po zanimanju model i TV lice više od 10 godina je u svetu mode, a njena lepota osvojila je mnoge poznate i moćne muškarce.  

Ova manekenka krasila je mnoge modne editorijale, pojavljivala se u časopisima, a iz dana u dan pratioce i obožavaoce časti izazovnim fotografijama koje redovno objavljuje na svom profilu na Instagramu.

Ruska lepotica do nedavno je bila u vezi sa ruskim fudbalerom Aleksandrom Kokorinom, a ruski mediji nedavno su preneli da ju je napadač Fiorentine ostavio. Javnost je bila puna vesti o ovom paru prošle godine u decembru kada su počeli da objavljuju zajedničke fotografije koje je manekenka sada sve do jedne izbrisala i na taj način potvrdila kraj njihove veze.

Viki je postala poznata vezama s slavnim muškarcima
Instagram 

Viki je postala poznata po tome da je bila u vezi sa vozačem Formule 1, Luisom Hamiltonom, ali i kada je odbila udvaranja fudbalera Kristijana Ronalda, koji joj je slao poruke kako bi stupio u kontakt s njom.

- Da. I nije mi samo lajkovao fotografije. Poslao mi je i poruku - "Ćao, kako si?". Odmah sam izbrisala poruku i nisam htela da odgovorim - rekla je i dodala:

- Ne odgovaram svakom, ja sam fina devojka. Nisam htela da mu pružim nikakvu šansu, Dajte, molim vas, pa znam dosta devojaka kojima Ronaldo šalje poruke. I šta bih trebala? Pristati? Nema šanse, dečko, kod mene nemaš šanse.

Viki tvrdi da je odbila udvranje Kristijana Ronalda
Instagram 

Mankenka je na svom Telegram kanalu je postavila citat "najgora stvar koju osoba može da uradi je da ugasi svetlo u drugoj osobi", a zatim je odgovarajući na pitanja fanova na Instagramu potvrdila da je ponovo slobodna.

Sudeći po njenom izgledu i mnogim udvaračima, verujemo da neće dugo biti singl.

Instagram Lepa manekena ponovo je singl

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!