Lepa pevačica Marija Mikić nedavno je na sceni Izbora za pesmu Evrovizije na spektakularan način otkrila da je u drugom stanju.

Međutim, malo nakon toga usledilo je bajkovito otkrivanje pola bebe, a ni pevačica ni njen verenik Jovan Pantić nisu skrivali sreću što će uskoro postati roditelji devojčice.

Međutim, kako je i sama Marija otkrila postojali su razlozi zašto je trudnoću isprva krila od javnosti, a sada je za magazin "Gloria" otkrila još neke detalje.

- Mnogo sam srećna jer čekam devojčicu, koju sam i priželjkivala. lako smo se isprva samo šalili da će se zvati Đurđa, odlučili smo da joj damo upravo to ime. Ne znamo nikog s tim imenom, kratko je i efektno- otkrila je Marija, a potom se prisetila i teškog perioda koji je ostavila iza sebe.

Marija Mikić otkrila je da čeka devojčicu.
printscreen/instagram 

Naime, pevačica je pre ove trudnoće imala dva spontana pobačaja. Međutim, ni tu nije bio kraj njenim problemima. Kada je treći put ostala u drugom stanju strepela je da li će sve biti u redu, a onda su doktori posumnjali da beba ima Daunov sindrom, zbog čega se podvrgla dodatnim pregledima i analizama.

- Nisam želela da govorim o trudnoći jer sam imala dva spontana pobačaja prošle godine i mnogo sam se plašila da se to ne dogodi i ovog puta. Razlog pobačaja nisam znala i stalno sam bila u grču. Onda su lekari ustanovili da imam insulinsku rezistenciju i trombofiliju, modernu bolest današnjice, zbog koje se plod otežano zadržava. Trombofilija može biti genetska i stečena, naročito sada nakon korone.

Marija Mikić otkrila je koje ime će dati bebi.
ATA Images 

Test je pokazao da je kod mene u pitanju genetska, iako je niko u mojoj porodici nije imao. Najvažnije mi je da je beba zdrava. Radila sam prenatalni test jer su doktori u jednom trenutku pomislili da beba možda ima Daunov sindrom. Taj dodatni stres, dok nije stigao rezultat, ubijao me je. Umesto da se kao svaka trudnica na početku trudnoće radujem, ja sam strepela jer ništa nije išlo lako. Sada je sve dobro, nemam jutarnje mučnine, ali povraćam šta god da pojedem, čak sam i smršala - ispričala je pevačica.

pritnscreen/instagram Marija Mikić pronašla je pravu ljubav sa verenikom Jovanom Pantićem.

Inače, Marija i njen izabranik još ne planiraju da stanu pred matičara.

- Još ne planiram da se udam, bar dok ne prođe ova pandemija. Okupljanje u ovim uslovima, uz moju trudnoću, nije pametno.

Podsetimo, nju je verenik zaprosio na njen rođendan, a nedavno ju je iznenadio i tetovažom sa njenim likom koja ju je potpuno ostavila bez teksta.

BEBA ME ŠUTIRALA DOK SAM PEVALA Marija Mikić otkrila zašto sebe smatra pobednicom Pesma za Evroviziju: IZDRŽALA ŠTO MNOGI NISU Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!