Marija Mikić nedavno je na spektakularan način otkrila da je u drugom stanju, kada je na sceni Izbora za pesmu Evrovizije na kraju svoje numere stavila cuclu u usta.

Nakon toga, pratioce je oduševila emotivnim videom u kom je otkrila pol bebe, a video je najbolje opisao koliko je srećna što u njihov dom stiže devojčica.

Pevačica će sada zbog trudnoće napraviti malu pauzu od pevačke karijere, a kako je ispričala za 24sedam, trenutno radi u prodavnici, odnosno posvećena je privatnom biznisu koji je pokrenula sa svojim verenikom Jovanom.

Marija Mikić tokom trudnoće posvetiće se privatnom biznisu sa verenikom Jovanom.
pritnscreen/instagram 

- Prodavnica će mi biti sada prvi posao, porodični biznis (smeh). Praviću pauzu u pevanju, tačnije već sam je napravila. Ovo je ipak Jocina želja, kad sam ga upoznala, on je pričao o čarapama, meni je bilo čudno. Ja i radim u radnji, smenjujemo se Joca, ja, moja sestra. Sad ne možemo da nađemo nekog ko bi nam odgovarao, da imamo poverenja, a ostali smo bez radnice pred Novu godinu. Ja sam baš često ovde, a lepo je kad radiš za sebe. Planiramo i da se proširimo, da pokrenemo kolekciju za decu, to mi je sada neki plan - ispričala je Marija.

Marija Mikić i njen verenik na spektakularan način otkrili su pol bebe.
pritnscreen/instagram 

Kako je otkrila, u trudnoći je smršala, iako je očekivala suprotno - da će dobiti kilograme.

- Ja mislim da sam jedina trudnica koja je smršala. Nemam mučnine, ali kao da mi želudac ne vari hranu. Sve što pojedem, to moram da izbacim. To je strašno nešto. Podigne mi se dijafragma do te mere da ne mogu da dišem. Smršala sam sigurno 7, 8 kilograma u trudnoći. Moja mama se sa mnom ugojila 35 kila, mislila sam da ću i ja tako, pa ću lako da ulazim na vrata pošto su nam dvokrilna (smeh). Ali nema toga da tražim nešto u toku noći jer mi se sve gadi - rekla je Marija.

Pevačica je navela i da nakon porođaja planira preseljenje u veći stan.

- Mi planiramo za godinu dana da se preselimo u drugi stan, a ovde gledam da napravim da nam bude lepo. E posle možda kad odemo u stan gde će biti naše i gde ćemo sigurno provesti duže vreme, možda tad budem naporna - rekla je Marija kroz smeh za pomenuti portal.

Marija Mikić planira sa verenikom preseljenje u veći stan.
Instagram 

Podsetimo, Mariju je verenik Jovan zaprosio na njen rođendan, a nedavno ju je iznenadio tetovažom sa njenim likom. Jovan ne krije koliko voli pevačicu, a više njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

pritnscreen/instagram Marija Mikić pronašla je pravu ljubav sa verenikom Jovanom Pantićem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!