Kada se pojavila u raskošnopj toaleti na takmičenju za pesmu Beovizije, niko u prvi mah nije mogao ni da pretpostavi da je pevačica Marija Mikić u drugom stanju.

Lepe vesti otkrila je na kraju nastupa kada je izvukla cuclu i stavila je u usta, a od tog trenutka čestitke ne prestaju da se nižu. Ipak, bilo je i onih koji su smatrali da Marija ne treba da učestvuje na takmičenju zbog stresa.

Mikićeva to nije želela. Izašla je i zasijala kao nikad do sada, a gostujući u emisiji "Prvi red" otkrila je i zašto je u javnosti izbegavala da priča o trudničkim danima.

- Ja sam sad na početku petog meseca. Imala sam jake razloge zašto sam to krila. Nisam imala nameru da omalovažim medije, da kao nešto krijem od njih, uvek sam imala lepu saradnju sa svima. Nego sam prosto imala neke probleme. I zdravstvene i pre toga sam imala neke probleme - rekla je Marija sa suzama u očima i dodala:

- Jedva čekam da sa svojim ljudima i devojkama na Instagramu pričam o tome. Malo mi je dah zastao sada. Nisam želala da se to zna dok ne bude baš sve kako treba ali otišlo je u medije. Nema veze, na kraju je ispalo sve tako kako je ispalo. Sada je sve u redu, hvala Bogu- rekla je ona za K1 televiziju.

Marija Mikić otkrila je da je trudna na sceni Beovizije.
ATA Images 

Marija je potvrdila i da se povlači sa scene do porođaja.

- Od sutra sam obična trudnica. Više ne pevam i gotovo. Zvanično sam na trudničkom. Sigurno će mi nedostajati scena. Dva i po meseca ljudi mogu već da vide da me nema, jer sam se smirila potpuno - rekla je ona.

Marija Mikić otkrila je da se povlači sa scene do porođaja.
pritnscreen/instagram 

Inače, lepa pevačica nedavno se "obračunala" sa jednim od "fanova" koji joj je postavio nepristojno pitanje. Žene uglavnom pitaju "kada planiraju trudnoću s obzirom na godine" i slično, a Marija je i te kako imala šta da kaže.

- Iskreno, ne znam da li je kao žena ženi ovo pitanje na mestu. Svaka žena treba da rađa onda kada misli da je spremna za to i kada misli da će svom detetu dati najbolju sebe i biti dobra majka, odgovorila je Marija.

Mariju Mikić nedavno su prozivali na mrežama kad planira trudnoću.
Instagram 

Mikićeva je dobila veliku podršku na društvenim mrežama, što ju je podstaklo da progovori o ovoj temi, a potom i da ženama pošalje prelepu poruku:

- Pošto mene prati preko 75% žena na Instagramu, imam da vam pošaljem jednu jako bitnu poruku, a to je budite žena za ženu, budite ženi drug, pomozite jedna drugoj, nemojte jedna drugoj biti najveći neprijatelji jer nema potrebe za tim. Pazite nekad šta nekog pitate, da li možete da ga uvredite. Mene iskreno nije uvredilo, ali znam ljude koji se toliko dugo bore za potomstvo. Pitati nekog zašto nemaš dete u tridesetoj godini je...zaista nemam komentar. Hajde da se malo osvestitmo po pitanju pritiskanja dugmeta "enter". Hajde da se čuvamo međusobno, žena za ženu - zaključila je Marija.

Mariju Mikić verenik je zaprosio na rođendan, a nedavno je istetovirao njen lik.
ATA Images 

Podsetimo, Mariju je verenik Jovan zaprosio na njen rođendan, a nedavno ju je iznenadio tetovažom sa njenim likom. Jovan ne krije kliko voli pevačicu, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Marija Mikić pronašla je pravu ljubav sa verenikom Jovanom Pantićem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!