Pevačica Marija Mikić nedavno na nastupu na Beoviziji na orignalan način otkrila da je trudna a sada je otkrila i pol bebe.

Naime, Marija je objavila dirljiv video snimak na Instagramu na kom se vidi kako su ona i njen verenik, Jovan Pantić, upriličili pravu malu "feštu" za otkrivanje pola bebe.

Par je emotivan trenutak zabaležio kamerom, a kako su otkrili uskoro u njihov dom stiže devojčica. Marija i Jovan su na jedinstven način otkrili pol bebe - ispuštajući dim iz malih protivpožarnih aparata, koji je bio roze boje.


"MILO MOJE, MNOGO SAM TE ŽELELA!!!!!!! Hvala ti na borbi i na vaznim lekcijama, najvaznije nas cekaju!!!!" napisala je Marija na Instagramu i zahvalila se svom partneru što joj je dodelio najveću ulogu.

Marija i njen verenik nisu skrivali sreću zbog dolaska ćerke te su počeli da skaču i vrište. Pored njih tu su bili i članovi porodice i najbliži prijatelji koji su sa njima podelili radost.

Marija Mikić govori o velikom iznenađenju na svom nastupu Kurir

Podsetimo, Mariju je verenik Jovan zaprosio na njen rođendan, a nedavno ju je iznenadio tetovažom sa njenim likom. Jovan ne krije kliko voli pevačicu, a više njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

pritnscreen/instagram Marija Mikić pronašla je pravu ljubav sa verenikom Jovanom Pantićem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!