Pobednik rijalitija "Survajver" iz 2010. godine, Andrej Maričić postao je otac, a radosne vesti podelio je na svom Instagramu.

- Danas je prvi dan proleća. Danas je prvi dan moje najvažnije i najveće avanture. Dobrodošao, Maksime. Marija, ti si najveći borac ikad. Volim te - napisao je uz emotikon srca, a čestitke su se ređale jedna za drugom.

Inače, ime Maksim je latinskog porijekla nastalo od prezimena Maximinianus koje je izvedeno od riječi "maximus" što znači "nаjveći".

Ljubav Andreja i Marije duga je 16 godina, a venčali su se nakon decenije veze, 2016. godine. Andreju i Mariji kumovi na venčanju bili su Nikola Rokvić i Bojana Barović, sa kojima je učestovao u “Survajveru”.

Njihova ljubav započela je slučajno, na jednoj rođendanskoj proslavi. Prvi izazov bio je kada je Andej učestvovao u "Survivoru", a zgodni maneken i voditelj tada je rekao:

- Ne mogu da opišem rečima koliko mi je Marija nedostajala tokom boravka na Filipinima. Toliko mi je falila, da sam često pomišljao kako olako mogu da pretrčim petnaest hiljada kilometara samo da dođem do nje i zagrlim je. I sada kad pomislim na te trenutke, naježim se.

Sa druge strane, kada su Mariju pitali šta joj se najviše dopalo kod Andreja, nije štedela reči na svog izabranika.

- Kada smo se upoznali dugo smo razgovarali. Kod Andreja mi se dopalo to što je veoma duhovit, pažljiv i ume da sluša. Pored svih dobrih osobina, tog dana me je osvojio i time što mi je otpevao deo jedne pesme. Iako ne ume da peva, bilo je veoma simpatično. Inače, za razliku od svih mojih prethodnih momaka, Andrej mi potpuno odgovara sa svim svojim manama i vrlinama.

Andrej Maričić i njegova supruga vole se već 16 godina.
ATA Images 

Podsetimo, Andrej Maričić, čije je pravo ime Vladimir, je srpski TV voditelj, avanturista, maneken i pobednik treće sezone takmičenja Survivor. Karijeru je počeo kao maneken, a na malim ekranima ga gledamo od 2005. godine.

Trenutno vodi emisiju "Bez granica sa Andrejem", koja se emituje na N1 televiziji. Kroz objektiv kamere dovodi svojim gledaocima udaljene krajeve sveta, njihovu floru i faunu i način života njihovog stanovništva.

Andrej Maričić trenutno vodi emisiju u kojoj gledaoce vodi u udaljene krajeve sveta.
printscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!