Šuška se da je glumac Tom Hidlston zaprosio devojku i koleginicu Zaovi Ešton nakon što su se zajedno pojavili na dodjeli BAFTA nagrada prošlog vikenda.

Prema pisanju stranih medija, kolege iz filmske industrije čestitali su glumačkom paru, a iako je Zaovi prilikom fotografisanja na crvenom tepihu skrivala levu ruku, na fotografiji koju je objavila voditeljka AJ Odudu vidi se da glumica na ruci nosi dijamantni prsten.

Par se zasad nije oglasio o povodom ovih glasina, međutim paparaci su uspeli i da je snime tokom aplaudiranja tokom dodele nagrada kada je veliki prsten zasijao na njenoj ruci.

tom i zaovi na dodeli nagrada
Guy Levy for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Tom i Zaovi zbližili su se 2019. glumeći zajedno u predstavi "Betrayal", a koliko se trude da sakriju svoju intimu od očiju javnosti svedoči i činjenica da su prvi put snimljeni kako razmenjuju nežnosti tek u septembru prošle godine.

Par su paparaci su fotografisali dok su se uživali u kupanju, a poslednjih meseci se šuškalo da je par napravio novi korak u svojoj vezi i da žive zajedno u Atlanti.

tom i zaovi zajedno su od 2018 godine
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

"Sviđa im se njihov mir i izbegavaju pažnju javnosti", ispričao je izvor blizak glumcima.

Strani mediji su pisali da su Hidlston i pevačica Tejlor Svift, koja je ostavila Kelvina Herisa zbog njega, raskinuli 2016. nakon samo tri mjeseca veze.

tom je pre glumice bio u vezi sa tejlor svift
Shutterstock 

Navodno, pjevačica je sumnjala da je glumac iskorišćava kako bi pridobio medjsku pažnju, dok su drugi izvori bliski paru tvrdili da je zgodni Britanac verovao da mu šteti eksponiranost njihove ljubavi i da je zato izgubio priliku da glumi novog Džejmsa Bonda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!