Mnoge je iznenadila vest da je "zakleti neženja" Sajmon Kauel nakon osam godina veze zaprosio je devojku, Loren Silverman. Muzički mogul (62) kleknuo je na Barbadosu pred svojom voljenom, a njihov sin Erik (7) i Lorenin sin Adam (16) bili su svedoci.

Iako je godinama unazad govorio kako ne veruje u brak, očigledno ga je ljubav prema Loren naterala da promeni mišljenje.

"Loren je bila apsolutno u šoku i nikada ni za milion godina nije očekivala da će Sajmon postaviti to pitanje. Briznula je u plač, bile su to srećne suze, i očigledno je odmah rekla DA!

Ona je bila Simonova stena proteklih nekoliko godina - podržavala ga je kada je povredio leđa i bila mu je potpora u svemu. Oni su divan par. Iako je Sajmon oduvek smatrao da nije tip za brak, shvatio je da je upoznao ženu svog života i ne može biti srećniji. Kako bi rekla Bijonse, bilo je vreme da stavi taj prsten", rekao je Kovelov prijatelj za "The Sun".

Sajmon je svoju devojku Loren zaprosio na Barbadosu
WCP,4cnrs / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Oboje su presrećni. Zajedno su već dugo i obožavaju se tako da ovo nije bilo veliko iznenađenje njihovim bliskim prijateljima", dodao je isti izvor.

Inače, Sajmon je upoznao Loren dok je još bila u braku s milionerom, preduznetikom Endurom Silvermanom. Njihova je afera postala javna, a Sajmonov se život promenio kada je krajem jula 2013. stigla vest da je Loren trudna.

Sajmon je svoju partnerku upoznao dok je još bila u braku s milionerom, inače njegovim prijateljem
PALACE LEE / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Nisam ponosan na okolnosti, ne mogu da hodam uzdignute glave zbog toga. Ovo (trudnoću, op.a.) nisam planirao. Ali sećam se da sam išao na prvi pregled s Loren. Nazvao sam ga Tad jer je izgledao poput punoglavca (engl. tadpole). I tada se nešto dogodilo, osećao sam se neverovatno zaštitnički prema njima dvoma. Jednostavno sam želeo to dete, a taj mi je osećaj bio nepoznat", priznao je u intervjuu koji je dao 2015. godine.

Iako je ranije govorio da ne veruje u brak, Sajmon je rešio da ozvaniči vezu s Loren
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ranije je izjavio i da "ne veruje u brak" i da se brine što će se dogoditi s njegovim bogatstvom ako se ne oženi.

"Ne verujem u brak, posebno u ovom biznisu kojim se ja bavim. Istina je da se oženiš i onda te za godinu, dve opelješe! To jednostavno neće ići", rekao je tvorac X Faktora, čija je neto vrednost procenjena na približno 600 miliona dolara.

Ranije je bio u brojnim vezama, a šuškalo se i o nekim veridbama. Vest o veridbi stigla je nakon što je Sajmon nedavno izjavio da je njegova ljubav s Loren "još uvek živa" i da "uživaju u međusobnom društvu" nakon višemesečne zajedničke izolacije uzrokovane pandemijom koronavirusa.

Pandemija izazvana korona virusom Sajmonu je pomoga da shvati da je Loren ona prava
Shutterstock 

"Kovid-19 je bio pravi test za našu vezu. Kao i svi, dugo smo bili u izolaciji i tada shvatite uživate li u društvu jedno drugoga ili ne. A mi smo stvarno uživali. Dakle, da odgovorim na vaše pitanje... da, ljubav je još uvek živa. Bliži smo jedno drugomm nego ikad", rekao je tada zaljubljeni Sajmon.

Sajmon Kauel pokajao se zbog prekomerne upotrebe botoksa.
Ability Films / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!