NAJBOLJEM PRIJATELJU JE PREOTEO ŽENU: Mlađa je od njega skoro 20 godina, a za prevaru se saznalo dok je bila trudna

Životnu priču Sajmona Kauela obeležile su mnoge žene, a samo jednoj je pošlo za rukom da ga veže za sebe.

Sajmon Kauel pokajao se zbog prekomerne upotrebe botoksa.
Ability Films / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sajmon Kauel postao je jedno od najprepoznatljivijih lica TV industrije, ali bez obzira na to, a publika ne zna mnogo o životu Britanca koji je danas napunio 62. godine.

Mužički mogul stoji iza šou programa X Factor i Američki idol, kao i svetski poznatog, klasičnog multinacionalnog kvarteta IL Divo.

Kao muzički producent, TV ličnost i biznismen, Kauel se već četiri decenije uspešno penje na lestvici moći, i to ne samo zbog smisla koji ima za televizijsku industriju, već i zbog karakterističnih javnih nastupa i činjenice da nedvosmisleno sledi svoje instinkte.

Nedavno je proglašen najplaćenijom televizijskom osobom u Americi, a prema rezultatima jednog istraživanja, u Britaniji je poznatiji od Boga i kraljice Elizabete.

sajmon kauel
JM Enternational / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Sajmon Filip Kauel rođen je 7. oktobra 1959. godine, u engleskom gradiću Brajton. Njegovom ocu Eriku bio je to drugi brak, pa je Sajmon odrastao sa bratom Nikolasom, tri polubrata - Tonijem, Majklom i Džonom i polusestrom Džun.

Njegov otac bio je uspešan agent za nekretnine i direktor u jednoj muzičkoj izdavačkoj kući, a majka Džuli bivša balerina, pa je u gradu bila poznata kao pripadnica visokog društva.

Sajmona su odgajale dadilje. Kao dečaka, jedni su ga videli kao problematičnog, drugi kao zabavnog, a njegovi najbliži tvrde da je oduvek bio onakav kakvog ga poznaje publika - neposredan i bez dlake na jeziku.

sajmon kauel
NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Zbog takve svoje naravi često je ljude oko sebe dovodio u neprijatne situacije.

- Sećam se da je, kada sam imala 16 godina, dečko došao po mene. Sajmon je imao samo sedam godina, otvorio mu je vrata i rekao: Moja sestra te čeka u svom krevetu. Nije mu bilo neugodno da bez ustezanja izgovori ono o čemu drugi ćute - priseća se njegova polusestra.

Pohađao je 16 škola, ali na posletku nijednu nije završio. Pokazivao je interesovanja za šou-biznis i želeo da izgradi karijeru u tom miljeu. Zahvaljujući očevim vezama, 1979. godine zaposlio se kao raznosač pošte i to u diskografskoj kući EMI.

Veoma brzo je napredovao i posle nekoliko pokušaja da osnuje sopstvenu producentsku kuću, to mu ja zvanično pošlo za rukom 1984. godine.

Iako je visoko poleteo, on se u svojoj tridesetoj godini suočio s tim da je kompanija koju je osnovao propala. Morao je da proda kuću, a ostao je i bez stalnog posla. Vratio se da živi kod roditelja, sa bukvalno šest dolara u džepu. Ali, nije odustajao.

sajmon kauel
Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svetsku slavu stekao je kao član žirija Američkog idola, koji je prvi put prikazan u junu 2002. godine. Časopis People tada ga je imenovao za najseksepilnijeg muškarca u tom trenutku.

Mediji su počeli da se bave njegovim privatnim životom koji je, zbog brojnih žena s kojima je izlazio, postao poslastica za tabloide.

Živeo je životom plejboja, a pripadnice nežnijeg pola lepile su se za njega kao pčele na med. Što zbog moći koju je imao, što zbog karaktera po kome je postao prepoznatljiv.

sajmon kauel
Shutterstock 

Pored toga, poznato je da je velikodušan prema devojkama. Kada bi osetio kako mu se veza bliži kraju, neretko je svojim izabranicama darovao skupocene poklone u nameri da ostanu u korektnim odnosima. Ne može da se pohvali time da mu je neka veza potrajala.

Ipak, jednoj ženi je uspelo da pođe za rukom da pripitomi velikog zavodnika. Loren Silverman vezu sa Sajmonom započela je tajno, a on ju je preoteo od svog najboljeg prijatelja Endrua Silvremana. Vest o njihovoj vezi dospela je u javnost 2013. godine kada je ona ostala trudna.

Kada je shvatila da je u drugom stanju još je zvanično bila u braku sa Endruom.

sajmon kauel
PALACE LEE / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Nisam ponosan na okolnosti u kojima se sve dogodilo, ali ne mogu pobeći od toga. Trudnoću nismo planirali, ali bio sam srećan i pratio sam je na prvi ultrazvuk.

Osetio sam se neverovatno zaštitnički prema njoj i prema detetu. Nikada nešto slično pre toga nisam osetio", priznao je Sajmon u jednom od intervjua za Daily Mail.

Iako im mnogi nisu predviđali dugu vezu Kauel i 18 godina mlađa Loren i dalje su u vezi, o čemu svedeoče i nedavne paparaco fotografije nastale tokom njihovog odmora na Barbadosu.

Sajmon je iskortistio priliku da se oporavlja od povreda koji je zadobio nakon pada sa električnog skutera u kojoj je povredio kučmu i karlicu. Društvo im je pravio i njihov sin Erik, a svi zajedno su delovali kao srećna porodica.

sajmon kauel
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši