Seleni Gomez privukla je pažnju medija i bez visokih potpetica. Naime, ona se na bini prilikom dodele filmskih nagrada "SAG Awards" pojavila bosa.

Selena Gomez je sve iznenadila kada se u društvu Martina Šorta na dodeli filmskih nagrada "SAG Awards" popela bosa. Dok se pela na binu, Selena je svoje crne lakovane salonke izula. Ovaj detalj nikom nije promakao, te su se tako društvene mreže usijale od komentara i deljenja Seleninih fotografija, a obožavaoci su većinom bili oduševljeni ovim izdanjem.

"Bosonoga Selena je najbolje Selenino izdanje ikada", "Bosa #SelenaGomez je moj omiljeni deo #SAGAwardsa do sada", samo su neki od komentra.

selena se saplela te je rešila da izuje cipele
Jay L Clendenin/Los Angeles Times / Shutterstock Editorial / Profimedia 

A zašto je Selena izula svoja salonke s potpisom brenda "Christian Louboutin"?

selenino izdanje privuklo je veliku pažnju
Anthony Harvey for SAG Awards / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Malo pre izlaska na binu Selena sa u cipelama visokih potpetica saplela o tepih, što dobro objašnjava odluku da na binu ovog puta izađe bosa i tako vrlo elegantno spreči mogući gaf. U jednom je svakako uspela - da privuče pažnju.

Instagram Selena Gomez


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!