Slavni glumac Danijel Redklif popularnost je stekao ulogom najpoznatijeg čarobnjaka - Harija Potera. Talentovani glumac pre nekoliko dana snimljen je na setu u kostimu za njegov novi film.

Britanska zvezda tumači ulogu Weird Al Jankovića u predstojećem filmu o najpoznatijem harmonikašu i zabavljaču na svetu.

Fotografi nisu uspeli sve do sad da snime zvezdu novog filma, i ako je snimanje počelo u januaru. Rekli bismo da se čekanje isplatilo pošto Danijel neočekivano liči na Ala.

Na prvi pogled mnogi nisu mogli da pogode o kom glumcu je reč, jer Danijel zaista izgleda potpuno neprepoznatljivo. Očigledno je da se radi o ranim fazama filma, pošto Redklif izgleda kao pljunuti mladi Janković.

Kovrdžava kosa i brkovi napravili od Danijela Redklifa lika koji je izgledao baš kao Weird Al. Bajopik će pratiti ceo život popularnog parodiste, od njegove muzičke karijere pa do mnogobrojnih ljubavnih afera po kojima je poznat.

Na projektu će raditi Funny or Die i Tango, a film će se u početku isključivo prikazivati na platformi Roku.

Janković je najviše albuma objavio u periodu od 1980 do 1999. Od početka novog milenijuma izbacio je samo dva albuma, 2003 i 2006. Redklifu je ovo samo još jedan od mnogih projekata u kojima učestvuje, pošto je poprilično aktivan poslednjih 10 godina, od kad je završio sa snimanjem Hari Potera.

Kako se Danijel menjao od uloge Harija Potera pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube Kako danas izgleda slavni glumac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!