"Žena mačka", Žozelin Vajldstajn svojom pojavom retko koga ostavlja ravnodušnim.

Nadimak je dobila zbog brojnih estetskih operacija kojima se podvrgla u proteklih desetak godina, a s kojima je, sudeći po fotografijama, svakako preterala.

Reč je o ženi koja je nakon razvoda 90-ih godina prošlog veka u sudskom sporu dobila više od 2 milijarde dolara.

Danas je u srećnoj vezi s gotovo 20 godina mlađim modnim dizajnerom Lojdom Kejnom. Ono zbog čega se mnogi smeju su izjave njenog verenika koji tvrdi da nikada nije otišla pod nož iako je to jasno kao dan.

Žozelin zbog brojnih operacija nosi nadimak žena mačka
rom-images / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Ne znam zašto mediji sve to pišu i zašto su započeli to s nadimkom žena mačka jer Žozelin je uvek tako izgledala. Zaista nikad ništa nije radila svom licu. Imam njene fotografije stare 16 godina koje pokazuju da je izgledala isto kao danas", rekao je i šokirao javnost.

Mnogi ne razumeju zašto je dotična toliko radila svoje lice, jer po fotografijama iz prošlosti, jasno se vidi kako je bila lepa žena.

Fotografija u galeriji u nastavku teksta datira iz vremena kada joj je lice bilo prirodno i definitivno nije izgledala kao danas kada, sudeći po komentarima, svojom pojavom ledi krv u žilama...

Youtube Žena mačka nekad i sad

Žozelin se proslavila 90-ih kada se razvodila nakon 21 godine braka od poznatog trgovca umetninama Aleka Vajldstajn, a u sudskom sporu pripalo joj je više od dve milijarde dolara.

Potrošila 2 miliona dolara na operacije

Upućeni su za Žozelininu izobličenost i opsednutost estetskim korekcijama krivili upravo njenog bivšeg supruga koji je po svaku cenu želeo da ona izgleda više nalik na mačku, a posledice njegove psihološke torture ostale su trajno vidne.

Žozelin je dala preko dva miliona dolara na operacije
Shutterstock 

Na operacije potrošila preko 2 miliona dolara, a sve kako bi udovoljila svom bišem suprugu Aleku koji je imao strast prema velikim, divljim mačkama. Međutim, Vajldstajn, koji je preminuo 2008. godine, je takve pretpostavke svojevremeno oštro demantovao.

"Ona je luda. Uvek bih saznao poslednji šta je uradila. Mislila je da može da popravlja svoje lice kao da je parče nameštaja. Koža ne funkcioniše tako. Ali, ona nije slušala", rekao je u intervjuu za "Vanity Fair".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!