Retrospektiva kojom se slavi 20. godišnjica filmske franšize premijerno će biti prikazana za Novu godinu, a sadržaće intervjue s glavnim zvezdama filma o najpoznatijem čarobnjaku: Danijelom Radklifom (Hari Poter), Rupertom Grintom (Ron Vizli) i Emom Votson (Hermiona Grejndžer).

Povodom prikazivanja specijala, deo filmske ekipe čuvenog "Harija Potera" stigao je u Francusku. Neke od njih mnogi nisu videli dugo, pa je samim tim bilo teško prepoznati ih na prvu.

Glumci iz Harija Potera oduševili publiku zajedničkim fotografijama nakon 20 godina.
screenshoot youtube 

Pojedini glumci su zajedničke fotografije podelili na društvenim mrežama, a jedan od njih je Sten Janevski, koji je u filmu glumio bugarskog igrača "kvidiča", igre metlama, kao i Hermoninog dečka Viktora Kruma.

- Sastali smo se u Francuskoj! - napisao je Sten koji danas ima 36 godina.

Uz njega na fotografiji se nalazi i 33-godišnji Devon Marej koji je glumio irskog učenika Šejmusa Finigana, 39-godišnji Tolga Sejfer koji je bio pomoćnik direktora škole i čarobnjak Instituta magije Durmstrang, te 38-godišnji Šon Bigerstaf, kojeg se sećamo kao kapetana "kvidičke ekipe" Grifindora Olivera Vuda.

Šona Bigestafa mnogi nisu prepoznali nakon 20 godina.
Youtube 

"Ponovni susret koji smo svi očajnički želeli!", "Kakva divna fotografija, svi izgledate super!", "Koliko je lepo što ste se okupili. Svi ste super!", "Sjajna slika i svi neverovatni glumci!", "Skoro nisam prepoznao Šona Bigerstafa. Voleo sam ga u ulozi Olivera Vuda!", glasio je samo deo komentara obožavatelja.

U međuvremenu, obožavatelji Harija Potera željno iščekuju okupljanje svih članova povodom 20. godišnjice na kojem će se mega zvezde filmova susresti za jednokratni specijal koji bi trebalo biti prikazan 1. januara 2022. godine.

Ovih dana je objavljen i trejler, a među onima koje ćemo ponovno gledati su i glavni glumci Danijel Radklif, Ema Votson i Rupert Grint. Deo iz specijala počinje sa naslovom "Hogwarts pozdravlja povratak bivših studenata".

U njemu se pojavljuje i Robi Koltrejn koji u filmovima glumi Hagrida, i to kako prima pismo na prepoznatljivom papiru, s prepoznatljivim pečatom. Pismo dobija i Metju Levis koji je glumio Nevila Longbotoma, baš kao i Mark Vilijams, a mnogi se nadaju još jednom trejleru sa glavnim zvezdama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!