Američka glumica Tara Rid (46) duže vreme ne pojavljuje se u javnosti, a pre nekoliko dana snimljena je na ulicama Los Anđelesa u društvu svog partnera Nathana Montpetita-Hovara.

Par je bio na romantičnoj večeri, ali glumičino izdanje zabrinulo je obožavatelje. Naime, Tarin pogled bio je zabrinjavajući, a u jednom trenutku dečko je morao da je i pridržava kako ne bi pala.

Tara je nedavno sve putem društvenih mreža uveravala da je dobro, ali najnovije fotografije ne idu tome u prilog.

Inače, Tara je stekla popularnost ulogom u kultnoj komediji "Američka Pita", a od bujnih atributa koje su joj donele titulu seks-bombe danas je malo toga ostalo. Ovo nije prvi put da je Tara snimljena u ovakvom izdanju. Štaviše, često je na meti kritika zbog ispijenog izgleda.

Tara Rid ne lliči na lepu plavušu koja se proslavila filmom Američka pita
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe, pažnju javnosti privukla je i brojnim estetskim zahvatima koje je radila. Navodno je operisala lice i ubrizgavala botoks, a njen izgled je pogoršalo i to što se borila protiv zavisnosti o alkoholu.

Tarini glumački uspesi su završili u senci njene šokantne mršavosti i uništenim izgledom lica. Svojevremeno je objasnila kako puno jede, ali navodno ima jako brz metabolizam.

Tara Rid snimljena s dečkom koji ju je pridržavao da ne padne
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Mojim prijateljima je to apsurdnije nego bilo kome drugom jer reći će vam kako jedem puno i jednostavno imam jako brz metabolizam", rekla je Tara.

Dodala je kako jede normalno i smeta joj što ljudi zbog njene vitke figure pretpostavljaju da ima problema s hranom. Ističe da je zadovoljna je svojim izgledom uprkos ružnim komentarima. 

Od atributa su Tari ostale samo grudi koje je sredila plastičnom operacijom i to je javno priznala. Prvi zahvat je bio loše izveden i hirurg joj je unakazio grudi.

Tara Rid imala je niz intervencija koje su ostavile posledice na njenom licu i telu
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Izgledalo je sve gore i gore. Nisam nikad mislila da ću jednom imati takve užasne bradavice", ispričala je. Uz to, odlučila se i na estetski zahvat - liposukciju stomaka koja nije ispala kako je očekivala.

Tara se drastično promenila od vremena kada je glumila u "Američkoj piti". Važila je za jednu od najlepših glumica, bila je tada zgodna, zdrava mlada devojka koja je stekla brdo obožavalaca širom sveta, dok danas, njen izgled mnoge zabrinjava.

Tara Rid mnoge zbrinjava svojim izgledom
Shutterstock 

Tara se svojevremeno družila sa starletama poput Paris Hilton i Kim Kardšijan sa kojima je često partijala. Poslednjih godina bavi se produciranjem, glumu je zapostavila, šuškalo se da bi mogla dase pojavi u novom nastavku Američke pite, iako to nije potvrđeno, a kako je Tara izgleda nekada pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock Kako je lepa plavuša uništila svoje lice i figuru

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!