Glumac Met Le Blank najpoznatiji je po ulozi vrckavog Džojija u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena - "Prijatelji".

Iako je tada važio za jednog od poželjnijih muškaraca s malih ekrana, Met danas ne izgleda ni približno kao nekad. Iako se retko pojavljuje u javnosti, glumac je nedavno viđen u sunčanoj i toploj Kaliforniji, a njegov višak kilograma bio je glavna tema.

Naime, čini se kako je glumac nabio još više kilograma nego ranije, zbog kojih je neprepoznatljiv, a to se posebno idi u području stomaka.

Met Leblank snimljen na ulicama Kalifornije
Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Met danas ima 54 godine, a iza sebe ima propali brak s Melisom Meknajt s kojom je 2004. godine dobio ćerku Marinu. Par je upoznala zajednička prijateljica 1997. godine, a američko-britanski model tada je bila samohrana majka dvoje dece. Par se razveo u oktobru 2006. zbog 'nepomirljivih razlika' nakon samo dve godine braka.

Prijatelji na okupljanju
Instagram 

Met je od 2016. godine u srećnoj vezi s producentkinjom Aurorom Muligan.

Takođe, Mat danas ima sedu kosu, obožava automobile i nikada nije ostvario nijedan približan glumački uspeh kao s "Prijateljima". Koliko se Džoi promenio, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Pogledjate koliko se slavni glumac promenio

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!