Kolumbijska glumica Sofija Vergara opravdano važi za jedno od najlepših žena na svetu, ali zbog nove uloge morala je znatno da promeni svoj izgled.

Naime, Sofija će u novoj Netflixovoj miniseriji "Griselda" tumačiti lik ozloglašene kolumbijsku kraljicu kartela Griseldu Blanko, koja je bila poznata i po nadimcima "La Madrina" i "crna udovica".

Sada su procurile fotografije sa seta, a Sofiju je na njima teško prepoznati.

Sofija Vergara zbog nove uloge ne liči na sebe
Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako bi bila što sličnija pokojnoj narko-šefici, glumici su stavili protetičke umetke koji su izmenili oblik njenog lica. Sofija je pokazala svoj novi izgled i na Instagramu, a njeni obožavatelji su se složili da nikada nije izgledala gore, što je u ovom slučaju kompliment jer će tako sigurno bolje dočarati ulogu.

Griseldu je pre Sofije glumila još jedna prelepa glumica, Ketrin Zita Džons u televizijskom filmu "Cocaine Godmother" iz 2017. godine, međutim film nije doživeo veliki uspeh.

Redatelj nadolazeće miniserije, koja će imati šest epizoda od 50 minuta, je Kolumbijac Andrss Baiz, a datum izlaska još uvek nije poznat.

Instagram, MSBH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Lepu glumicu se razvodi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!