Model, influnserka i DJ Šantel Džefris (29) nedavno je snimljena na plaži u Majamiju kako sa drugaricom uživa u sunčanju, kupanju i ispijanju koktela. Šantel je puno vremena, kao i obično provela praveći savršen selfi, a mamila je i poglede svih prolaznika.

Popularna influenserka plenila je poglede u minijaturnom zelenom bikiniju, istakavši svoje bujne grudi, za koje je davno priznala da su plastične, kao i ravan stomak i izvajane trbušnjake.

Šantel je svoj autfit za plažu upotpunila zelenim naočarima za suncm i šarenom ogrlicom sa perlicama, a svoju kovrdžavu kosu pustila je da ležerno pada. 

Šantel Džefris snimljna na plaži
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, ona je još 2017. priznala da je ugradila implantante zbog činjenice da je često varirala u težini, a želela je da joj grudi ostanu iste veličine uprkos njenoj skolonosti ka mršavljenju.

U jednom trenutku imala je 58 kilograma, a dešavlo se i da naglo smrša i dođe od 45 kilograma, a kako je rekla, to je uticalo da se veličina njenih grudi neprestalno menjala.

Šantel Džefris na plaži pravi selfi
Instagram 

"To je prilično velika razlika. Kada pređete s D na B korpu i izgubite taj volumen i težinu, to negativno utiče na vaše grudi. Čini da budu mlitave, da vise i možete dobiti i strije, i sve to nije najbolje izgledalo", objasnila je ona.

Džefrisova je veoma popularna na mrežama, pa je tako na Instagramu prati 4, 7 miliona ljudi.

Šantel Džefris mami uzdahe na plažama Majamija
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 


Džefrsi je poznata po viđanju sa bogatim, poznatim i uticajnim muškarcima, a i sama je otvoreno priznala da frajere bez statusa ni ne uzima u razmatranje. Ona je imućne muškarce počela da zavodi još pre punoletstva, pa je tako pre 2013. uspela već da bude sa Džastinom Kombsom, sinom Paf Didija, reperom Lil Tvistom i igračem američkog fudbala Dišonom Džeksonom.

Slavna lepotica zavodi samo moćne i bogate muškarce instagram/chanteljeffries

Afera koju je proslavila i učinila je svetski poznatom jeste ona sa Džastinim Biberom. Njihova romansa bila je kratka, ali dovoljna da podigne prašinu, a okončala se - hapšenjem! Naime, Šantel je bila sa pevačem kada ga je policija uhvatila kako vozi u alkoholisanom stanju, a dok su ga hapsili ona se smejala, što je dodatno zgrozilo javnost.

Inače, ona je poznata po ezama sa slavnim muškaricma
Instagram 

Na njenoj listi slavnih momaka nalaze se i reper Trevis Skot, košarkaš Džordan Klarkson, kao i njegov kolega Kajri Irving, glumac Vilmer Valderama, jutjuber Pol Logan i muzičar Mašin Gan Keli.

Instagram Slavna lepotica zavodi samo bogataše

Kako bliski izvori ove atraktivne crne navode, na Kim Kardašijan se ugleda u svakom smislu, te se tako i trudi da se ponaša kao ona, a njen Instagram profil neverovatno podseća na profil najpoznatije sestre na planeti. 

Šantel Džefris je rado viđen gost na crvenim tepisima za koje bira izazovne kreacije, a koliko voli da privlači pažnju na sebe govori i njen Instagram profil koji je prepun erotičnih fotografija.

Strani mediji navode da se ugleda na Kim Kardašijan
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!