Šantel Džefris sebe predstavlja kao di-džejicu i glumicu, a dobro je poznato da su je proslavile ljubavne avanture sa slavnim muškarcima.

Da su je afere ovog tipa vinule u svet šoubiza, govori i činjenica da se o lepoj crnki pisalo kao o devojci koja voli da zavodi slavne i bogate mušakrce, a na listi onih sa kojima se zabavljala su Džastin Kombs, sin Paf Didija, reper Lil Tvist, igrač američkog fudbala Dišon Džekson, ali i Trevis Skot, glumac Vilmer Valderama, jutjuber Pol Logan, reper Mašin Gan Keli, a najviše ju je proslavila veza sa Džastinom Biberom.

santel dzefris
TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ova romansa je bila kratka, ali dovoljna da podigne prašinu, a okončala se - hapšenjem!

Šantel je bila sa pevačem kada ga je policija uhvatila kako vozi u alkoholisanom stanju, a dok su ga hapsili ona se smejala, što je zgrozilo javnost.

Kako bliski izvori ove atraktivne crne navode, na Kim Kardašijan se ugleda u svakom smislu, te se tako i trudi da se ponaša kao ona, a njen Instagram profil neverovatno podseća na profil najpoznatije sestre na planeti.

santel dzefris
printscreen/instagram 

Ipak, izgleda da više liči na sestru Kloi jer je letos vrlo brzo ostala bez dečka kada joj je on našao zamenu. Ipak Šantel je poznata kao neko ko ne voli da gubi, a navikla je da u životu sve dobija zahvaljujući svom telu.

Čak je i sama otvoreno priznala da je frajeri bez statusa ne zanimaju, što u poslednje vreme uopšte nije retkost među devojkama, a to možemo videti i na primeru domaće influeserke Zorannah.

santel dzefris
Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Šantel Džefris je rado viđen gost na crvenim tepisima za koje bira izazovne kreacije, a koliko voli da privlači pažnju na sebe govori i njen Instagram profil koji je prepun erotičnih fotografija.

U galeriji pogledajte više fotografije zavodnice slavnih:

printscreen/instagram Šantel Džefris izdanja