Ako neko zna kako treba da zaintrigira javnost i privuče pažnju, onda je to Kim Kardašijan. I baš kada smo mislili da ne može ničim da nas iznenadi, Kim nam priredi novi bum!

Slavnu zvezdu redovno viđamo u minijaturnim bikinijima, ali, sada je otišla korak dalje kada je obukla najmanje gaćice ikada. Ako se to uopšte može i nazvati gaćicama.

Naime, Kim Kardašijan je na Instagram storiju podelila niz provokativnih fotografija na kojima je pozirala u mikro crnom bikiniju iz nove kolekcije njenog brenda SKIMS, koji je dizajniran specijalno za Dan zaljubljenih.

Rijaliti zvezda pohvalila se svojim tankim strukom, ravnim stomakom i bujnim grudima u kupaćem kostimu za koji definitivno treba imati puno hrabrosti.

Instagram Slavna zvezda u bikiniju

Gornji deo sa trouglićima jedva je pokrio njene grudi, ali je čak i on izgledao nevino u poređenju sa donjim delom kostima. Kim je obukla gaćice sa dve veoma tanke tračice koje se navlače visoko preko bokova, a spajaju toliko malo parče materijala da se jedva primećuje, a svaki pokret u ovoj kreaciji je veoma rizičan.

I dok je deo publike u ekstazi i hvali izvajano telo Kim Kardašijan, drugi je osuo drvlje i kamenje, tvrdeći da je ovog puta zaista preterala.

Kim redovno promoviše svoj brend SKIMS na svom Instagramu
Instagram 

"Ovo ne priliči ženi koja ima 4 dece", "Stvarno je preterala", "Čudnije telo nisam video", "Kim, ovo ti zaista ne treba", "Gledaju te devojčice, da li kapiraš da si ti njihov uzor?!", samo su neki od komenatara na račun Kim Kardašijan.

I dok je kuda i hvale, Kim ne mari za komentare. Ona uživa u vezi sa svojim novim dečkom, sarađuje s modnim gigantima koji se lome oko nje. Danas važi za ikonu stila, diktira trendove, međutim nije uvek bilo tako. Kako je izgledala njena modna evolucija u 50 fotografija, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock Kako se tokom godina menjao njen stil?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!