MAJKA MIRKE VASILJEVIĆ I DAN-DANAS PLENI LEPOTOM: Bavi se stresnim poslom, a od nje zavise životi hiljada ljudi

Mirka Vasiljević nasledila je lepotu od majke, a mnogi ne znaju i da se Mirjana Vasiljević bavi veoma ozbiljnim poslom.

Mirka Vasiljević progovorila o odrastanju bez oca
Kurir/ Damir Dervišagić 

Mirka Vasiljević jedna je od najlepših glumica na domaćoj sceni, a mnogi se slažu da je upravo izgled nasledila od majke Mirjane.

Glumica koja je nedavno po 4. put postala majka u javnosti retko priča o svojim roditeljima, iako je više nego jasno da joj je upravo majka najveća podrška u svemu što radi.

Retko se pojavljuje u javnosti i izbegava pažnju medija, a zapravo se bavi i veoma odgvornim poslom i drži u rukama živote na hiljada ljudi dnevno. Naime, Mirjana Vasiljević se još od 15. godine opredelila za vazduhoplovstvo. Nakon prakse u srednjoj školi u kontroli letenja prošla je regrutaciju i od asistenta na sektoru, preko svih pozicija u Sali na sektoru, specijaliste, instruktora, šefa odeljenja, načelnika, stigla do sadašnje funkcije.

Mirjana Vasiljević inače je u kontroli letenja.
pritncreen/youtube 

- Kontrole letenja različitih zemalja moraju da budu usklađene, sve mora da bude harmonizovano i bez zastoja zato što avioni ne mogu da stanu na granicama. Iz tog razloga i kontrolori moraju da budu maksimalno fokusirani, pa su i smene takve da u okviru radnog vremena mogu u kontinuitetu da rade najviše dva sata.

Mirjana Vasiljević se još od 15. godine opredelila za vazduhoplovstvo.
printscreen/youtube 

- U vreme najgušćeg saobraćaja tokom letnje sezone čak i samo jedan sat, nakon čega sledi obično sat vremena pauze. To su uslovi koji omogućavaju kontrolorima da rade svoj posao najbolje moguće i da obezbede tri glavna elementa: bezbednost, redovnost i ekspeditivnost vazdušnog saobraćaja u situacijama kada oko 3.000 aviona dnevno preleti preko našeg neba - opisala je Mirjana jednom prilikom posao kontolora letenja.

Inače, Mirka nikad javno nije govorila o uspesima svoje majke, ali jeste o ocu koji je umro, a po kom je dobila ime. Njen otac zvao se Mirko, a ona je jednom pričala o toj bolnoj temi.

Mirka Vasiljević izbegava da govori o svojim roditeljima.
KURIR/Dragana Udovičić 

- To su neke teme koje ja stvarno nikada nisam pričala u medijima i to su neke teme koje se ne moraju preterano pričati. Ja sam se uvek trudila da moje pojavljivanje bude zbog posla. Nikada nisam delila te porodične stvari. Vezana sam za teču, deku, do skoro i deku sa tatine strane koji je preminuo. Dosta imamo tih jakih muških figura u porodici za koje sam vezana. Takođe, učitelj od prvog do četvrtog razreda mi je mnogo značio. Tako da nisu manjkale te neke muške figure u mom životu - rekla je ona tada, a još fotografija njene majke pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/youtube, ATA Images Pogledajte u galeriji još fotografija Mirjane, majke glumice Mirke Vasiljević,

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši