ZAVOLELI SU SE JOŠ KAO DECA, A OVA SLIKA TO I POTVRĐUJE: Detalji ljubavne priče Mirke i Vujadina koje do sada niste čuli

Ljubavna priča Mirke Vasiljević i Vujadina Savića datira još iz srednjiškolskih dana.

Ljubavna priča Mirke i Vujadina
ATA Images 

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadina Savića godinama uživaju u skladnoj vezi, a nedavno su dobili četvrto dete.

Ipak, malo ko zna da njihova ljubav datira iz srednjoškolskih dana, a pre nego što su shvatili da su jedno za drugo bili su prijatelji.

Sin fudbalske legende i mlada glumica, o kojoj su u to vreme pisali svi domaći mediji, znali su se iz detinjstva, a romansu su otpočeli u srednjoj školi, kada ni slutili nisu, da će taj odnos prerasti u zajednicu u kojoj su dobili decu.

- Verovali ili ne, imali smo tu životnu situaciju da je on zimovao na Zlatiboru gde ima vikendicu. Ja sam isto išla na Zlatibor i nekako smo se kao deca često družili. Posle toga sam igrala folklor. Imala sam probe u njegovoj školi i tu smo se mimoilazili. Isto smo godište i tu smo izlazili zajedno, posle toga smo išli u srednju školu, tako da nekako smo malo-pomalo, jedno drugom bili ispred očiju. Imali smo lep odnos - otkrila je glumica početak ove ljubavne priče.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić upoznali su se u srednjoj školi.
Kurir/Marina Lopičić 

- On je tada bio u Crvenoj zvezdi. Ja sam došla na rođendan kod drugarice. Obradovala sam se što sam ga videla. Prišla sam da mu se javim. Sutradan me je zvao na večeru i od tog poziva smo krenuli intenzivno da se družimo i viđamo i tako smo postali par. Nekako se kroz ceo život provlačimo. - rekla je Mirka koja je u to vreme redovno bila prisutna na tribinama i bodrila Vujadinov klub.

- Bio je decembar, Sveti Nikola, on je tada bio na zimskoj fudbalskoj pauzi. Vraćali smo se sa žurke, tačnije ja sam ga vraćala. Vozila sam, a on je bio na suvozačevom mesto, jer je to veče pio.

Kada smo stigli ispred njegove kuće, rekao mi je da je celu srednju školu čekao da bi mi rekao da mu se sviđam i da hoće da se smuvamo - ispričala je svojevremeno za medije Mirka i otkrila detalje prvog poljupca:

Mirka i Vujadin imaju četvoro dece
ATA Images/Antonio Ahel 

- Sećam se da smo se prvi put poljubili na mestu gde je bio kontejner, a Vujadin se u tom trenutku našalio: “Našli smo mesto gde ćemo se prvi put poljubiti”. Valjda nam je zato sada u životu tako lepo.

Prvu krizu imali su na početku, a kada su je uspešno savladali usledio je period ljubavi, koja je i danas nesalomiva pred nagađanjima i iskušenjima.

Instagram, KURIR/Dragana Udovičić Mirka Vasiljević i Vujadin Savić zajedno su od srednje škole

- Naša veza bila je na velikom ispitu na samom početku. On je tada potpisao za Bordo i postavilo se pitanje možemo li da nastavimo dalje. Po ceo dan sam bila na snimanju serije “Miris kiše na Balkanu”, pa nisam mogla da idem kod Vujadina. Budući da sam mu se izrazito dopala, rešili smo da nas okolnosti ne udalje, već ojačaju.

Iz toga smo izvukli pouku da više cenimo vreme koje provodimo zajedno - ispričala je glumica koja je svom izabraniku za više od deceniju ljubavi podarila četvoro dece.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši