Glumica Mirka Vasiljević još kao dete je ušla u svet manekenstva i voditeljstva, a iako sada važi za jednu od najlepših mladih glumica otkrila je da je u ranoj mladosti trpela velike neprijatnosti.

Kako kaže, uvek je volela da uradi nešto drugačije u odnosu na ostalu decu, zbog čega je dobijala uvrede.

Pojedini vršnjaci u školi dobacivali su joj često da je “glupa i loša”, zbog čega je u jednom trenutku morala da potraži stručnu pomoć.

"Sa pet godina sam počela da se bavim manekenstvom i voditeljstvom i već kada sam došla u prvi razred bila sam malo drugačija od ostale dece – uvek sam volela malo drugačije da se oblačim, mogla sam da iznesem nešto nesvakidašnje.

Razlikovala sam se od dece jer sam tad već išla na folklor, zbog čega sam dobijala razne šale i podsmehe na svoj račun: da sam seljančica, da igram u opankama… Ali uvek ih je moj život demantovao, jer ja odem mesec i po na turneju u Meksiko", rekla je Mirka Vasiljević jednom prilikom.

mirka vasiljevic
Kurir/ Damir Dervišagić 

Kada je 2005. godine doživela veliku popularnost zbog glavne uloge u filmu „Mi nismo anđeli“, Mirka je posećivala psihologa.

„Mislila sam - ja sam snimila film i to je to. Frapirala sam se kada sam videla bilborde po celom gradu, pogotovo jer nisam bila gladna slave. Tek tada sam shvatila šta sam ja uradila“, rekla je Mirka i dodala:

„Dobijala sam komentare od poznatih, nepoznatih ljudi, telefon mi je bio usijan 24 sata. I tada sam promenila broj, koji i dan-danas imam. Mama mi je rekla: „Evo ti novi broj, nikom da nisi dala osim meni da mogu da te dobijem!”.

Pričala sam tada s roditeljima, otišla sam i na nekoliko razgovora kod psihologa koji mi je rekao da su sve to propratne stvari s kojima ću se s vremenom izboriti“. objasnila je glumica.

KURIR/Dragana Udovičić, Kurir/ Damir Dervišagić Mirka Vasiljević je za kratko vreme vratila devojačku liniju

Podsetimo, Mirka je nedavno na svet donela četvrto dete, ćerkicu kojoj je dala ime Anika, a godinama je u srećnoj vezi sa fudbalerom Vujadinom Savićem.

Par već ima ćerku Adrijanu, te sinove Andreja i Mihajla, a glumica je oduvek isticala kako želi da ima veliku porodicu.

mirka vasiljevic i vujadin savic
ATA Images/Antonio Ahel