MIRKA ČUVA BEBU KOD KUĆE, A VUJADIN? Fudbaler podelio fotku sa plaže i pokazao s kim se provodi

Vujadin Savić objavio je fotografiju sa plaže i pokazao ko mu pravi društvo.

ATA Images/Antonio Ahel 

Mirka Vasiljević nedavno je postala mama po 4. put, a ona i njen partner, fudbaler Vujadin Savić, rešili su da ćerkici daju ime Anika. 

Glumica se porodila na Kipru nakon preporuke lekara, iako je, kako je i sama rekla, imala želju da porođaj bude u Srbiji. Trenutno svoje vreme provodi sa malom Anikom, a Vujadin je na svom profilu podelio zanimljivu fotografiju na kojoj je pokazao šta on radi nakon rođenja ćerkice.

vujadin savic stori
printscreen/instagram 

Savić je pozirao na plaži, zajedno sa bratom Urošem, njegovom ćerkom Lenom, kao i svojom starijom decom Mihajlom, Andrejem i Adrianom, čime je jasno da čini sve kako bi Mirki pomogao sa bebom i decom.   

Mladi par nedavno je otkrio i kada će stati na "lud kamen".  

"Sve vreme sam ja ta koja koči i odlaže venčanje. Sa dvadeset sam imala želju da sve bude idealno, ali s vremenom sam postala svesna činjenice da nema potrebe za tim", rekla je Mirka jednom prilikom.

mirka vasiljevic i vujadin savic vencace se sledece godine
Instagram 

"To bi trebalo naredne godine da bude, do sad su me sprečavale trudnoće. Bio bi red da napravimo svadbu, i Vujadin i ja poštujemo tradiciju", rekla je glumica koja će sa bebom konačno doći u Srbiju u novembru, ako sve bude kako treba.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši