Popularni par Mirka Vasiljević i Vujadin Savić nedavno su dobili četvrto dete, a fudbaler je emotivnom objavom na Instagramu raznežio svoje pratioce. Mirka Vasiljević se ne libi da u javnosti govori o svom privatnom životu, pa je tako nedavno izjavila da je već spremna i za peto dete.

Ipak, dok o ovom harizmantičnom paru znamo gotovo sve, nismo imali prilike da u javnosti upoznamo starijeg Vujadinovog brata.

vujadin savic
Print Screen / Instagram 

On se zove Uroš i ne voli da se eksponira u javnosti.

Uroš je pre deset godina oženio pravu lepoticu, voditeljku Tijanu, sa kojom ima ćerku Lenu. Tijana je nedavno započela sopstveni biznis, a jednom prilikom je otkrila da joj Uroševi i Vujadinovi roditelji mnogo pomažu.

- Zahvalna sam na višku energije koji imam, tako da uspevam sve da postignem. Dosta nam pomažu Uroševi roditelji, tako da se kombinujemo i bez njih bi sve ovo bilo neizvodljivo. Da sam birala takvog svekra i svekrvu, ne bih ih bolje našla. Zahvalna sam Bogu na tome, zaista - rekla je svojevremeno Tijana i dodala:

- Mi super funkcionišemo, a oni su uvek tu kad treba, da nam pomognu, da nam se nađu. Marina i Dule se ne mešaju u moj odnos sa Urošem i trude se da nam uvek izađu u susret. U Srbiji je retkost da se roditelji ne mešaju u život svoje dece, ali eto, mi smo imali mnogo sreće.

Lepa voditeljka je otkrila da sa Mirkom Vasiljević ima mnogo zajedničkih tema.

- Sa Mirkom na kafi najčešće razgovaram o našoj deci, budući da smo obe mame i deca su nam sada glavna tema - rekla je Tijana.