Teško da je ijedna sportistkinja u poslednje vreme izazvala toliko pažnje kao što je bio slučaj sa Paulom Baosom, koja je preko noći postala prava zvezda ženskog tenisa.

Trenutno je na 9. mestu WTA liste najboljih teniserki sveta, a osim pobedama koje ređa na turnirima, javnost je zaintrigirala i izgledom, ponajviše jer je slika i prilika slavne koleginice Marije Šarapove.

Ova lepotica šanskog porekla rođenda je 1997. godine u Njujorku, a odrastala na Menhetnu ponajviše zbog njihovog posla jer su bili u modnoj industriji. Međutim, kako je rasla, njen talenat za beli sport sve je više bio izražen, te su njeni roditelji doneli odluku da se vrate u rodnu Španiju i pomognu joj sa karijerom.

Sa druge strane, zahvaljujući poslu roditelja, otvarala su joj se i vrata modnog sveta, pogotovo ako se uzme u obzir njen zavodljiv izgled koji je malo koga ostavio ravnodušnim.

Roditelji Paule Badose su u industriji mode, te nije isključeno da će i ona krenuti njihovim putem ako se uzme u obzir njen zavodljivi izgled.
printscreen/instagram 

Paula je tako počela da trenira u Barseloni, zatim je sa 14 godina otišla u Valensiju da unapredi svoje veštine, da bi se posle nekoliko godina vratila u glavni grad Katalonije.

Paula Badosa privukla je pažnju javnosti i jer liči na koleginicu Mariju Šarapovu.
Steven Markham/Speed Media / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Prošle godine je svojim uspesima došla u centar medijske pažnje osvojivši čak dva turnira - jedan u Beogradu i jedan prestižni u Indijan Velsu. Pored toga, svojim fenomenalnim izgledom, izvajanom figurom ali i likom koji je neverovatno podsećao na čuvenu sibirsku lepoticu Mariju Šarapovu, osvojila je i blagonaklonost velikog dela publike, ali i sponzora koji su počeli da se utrkuju ko će je pre angažovati da promoviše njihove modele na terenu.

Na samom početku sarađivala je sa Adidasom, ali je Nike jako brzo prepoznao njen potencijal i lepu Špankinju "uzeo pod svoje".

Da ne pleni samo izgledom na terenu u sportskim haljinama, nego da ima istančan ukus i fenomenalan stil i van terena, uverava nas dvojim fotografijama na Instagramu, a nedavno je krasila i naslovnicu španskog "Voga".

Pored lepote, krase je i maniri, a govori i tri jezika - španski, engleski i katalonski, a pomalo zna i francuski.

Takođe, pored uspeha u karijeri, Paula je imala podjednako sreće i na planu ljubavi. Pre 4 meseca na Instagramu je obelodanila vezu sa Huanom Betankortom kada mu je čestitala rođendan, a ovaj mladi kubanski model i te kako privlači pažnju gdegod se pojavi.

"Srećan rođendan jednom jedinom! Hajde da nastavimo da rastemo zajedno! Volim te!", napisala je Badosa ispod fotografije, a u izjavama ljubavi ni zgodni maneken nije ostao dužan lepoj teniserki, te se i on njoj obratio dirljivim rečima na tokom elitnog završnog teniskog turnira u ženskoj konkurenciji gde su zajedno prisustvovali svečanosti.

Huan Betankort čestitao je svojoj devojci Pauli Badosi uspeh nakon turnira.
pritnscreen/instagram 

"Divno vreme smo proveli sinoć na ceremoniji povodom završnog WTA turnira. Kako sam srećan što sam bio pored tebe kada se ostvario jedan od tvojih najvećih snova. Ti si jasan primer da vrednim radom, trudom i odricanjem možeš ostvariti svoje ciljeve. Ponosan sam na tebe", glasi posveta ispod fotografije, a svi se slažu da izgledaju prelepo i presrećno.

Paula Badosa otkrila je da je u vezi pre 4 meseca.
pritnscreen/instagram 

Ljubav očigledno pozitivno utiče na sve popularniju teniserku s obzirom na to da je upravo svojila svoj treći turnir u Sidneju, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte u galeriji još fotografija Paule Badose, nove zvezde ženskog tenisa.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!